İTSO'dan Eski Kaymakam Özyiğit'e Ziyaret!

27 Ekim 2017 Cuma 11:36
Bu haber 850 kez okundu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, emekli olan ve Avukatlık bürosu açan H.Hasan Özyit’i çalışma ofisinde ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

İTSO'dan Eski Kaymakam Özyiğit'e Ziyaret!

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, emekli olan ve Avukatlık bürosu açan H.Hasan Özyiğit’i çalışma ofisinde ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez, Özyiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Dörtyol ve en son İskenderun Kaymakamlığı görevinin başarı ile tamamlayan ve emekliye ayrılan H.Hasan Özyiğit, İskenderun’da kalarak Avukatlık mesleğini sahilde açtığı yeni ofisinde sürdürmeye başladı.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmasında;  “İskenderun Kaymakamlığı sürecinde başarılı hizmetleri ile her zaman Sayın Özyiğit ile birlikte uyum içerisinde çalışmanın hazzını yaşadık. Emekli olduktan sonra şehrimizde kalması ise bizleri ayrıca sevindirmektedir. Kendisine yeni işinde ve yeni ofisinde hayırlı işler diliyoruz” dedi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren H.Hasan Özyiğit ise, “İskenderun gerçekten çok özel ve potansiyel bir şehir. Emekli olduktan sonra da bu şehir de kalamaya karar verdim. Kendi mesleğimi de yeni açmış olduğum Avukatlık ofisimde devam ettiriyorum. İTSO yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Emekli olan ve avukatlık bürosu açan H.Hasan Özyiğit’in ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez de yer aldı. 

Yorum Gönder