İTSO’dan Fuat Tosyalı’ya Destek

11 Aralık 2020 Cuma 15:26
Bu haber 1378 kez okundu

Son günlerde, bölgemizin önde gelen iş insanlarından olan ve odamızın değerli üyesi Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fuat Tosyalı hakkında olumsuz yönde çeşitli açıklamalar yapıldığını üzülerek izliyoruz.

İTSO'dan Fuat Tosyalı'ya Destek

Son günlerde, bölgemizin önde gelen iş insanlarından olan ve odamızın değerli üyesi Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fuat Tosyalı hakkında olumsuz yönde çeşitli açıklamalar yapıldığını üzülerek izliyoruz. Yeterince aydınlatıcı bilgiler içermeyen bu açıklamaları doğru bulmuyoruz.

Ülkemizin cari açığını azaltmaya yönelik yatırımlar yapan ve istihdam sağlayan değerli şirketlerimizin, bu gibi açıklamalar yapılmak suretiyle yıpratılması hem bu şirketlere, hem bölgemize, hem de ülkemize zarar vermektedir. Tosyalı Holding alanında öncü, dünya çapında tanınırlığı olan, 3 kıtadaki 25 üretim tesisiyle ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan gerçek bir yatırımcıdır. İstanbul Sanayi Odası 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan 5 şirketi bünyesinde barındıran, gurur duyduğumuz bir kuruluştur.

Tosyalı Holding yalnızca Filyos’ta değil, yurtiçinde İskenderun, Gebze, Aliağa, Osmaniye, Yalova; yurtdışında ise Cezayir, Angola, Karadağ ve Senegal’de serbest piyasa ekonomisine uygun olarak yatırımlarına devam etmektedir. Bu yatırımlar, ülke olarak ihtiyaç duyduğumuz girişimci ruhunun en güzel örneklerini yansıtmaktadır.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Türkiye çapında önemli başarılara imza atmış, bölgemizin güzide sanayi kuruluşlarından Tosyalı Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fuat Tosyalı’ya bölgemizde gerçekleştirmiş oldukları yatırımlar, sağlamış oldukları istihdam ve bölgemize kazandırdıkları tüm değerler için teşekkür ediyoruz. Ülkemize ve bölgemize sağlamış oldukları katkılardan dolayı kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yorum Gönder