İTSO’dan Kızılay’a Hayırlı Destek

16 Ekim 2020 Cuma 10:55
Bu haber 1424 kez okundu

Türk Kızılay’ı İskenderun Şubesi tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na desteklerinden dolayı Plaket takdim verildi.

İTSO'dan Kızılay'a Hayırlı Destek

Türk Kızılay’ı İskenderun Şubesi tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na desteklerinden dolayı Plaket takdim verildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Türk Kızılay’ı İskenderun Şubesi Başkanı Recep Sivri ve yönetim kurulu üyelerini İTSO üyeleri kapıda karşıladı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz “Geçtiğimiz hafta Belen İskenderun Arsuz üçgeninde yaşanan orman yangınlarında canla başla herkes üzerine düşen görevi yerine getirdi. Bir olduğumuz kenetlendiğimiz böylesi acılı bir günde tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın yanı sıra Kızılay yetkililerinin sizlerin de canla başla yardıma koşmanız takdire şayandır. Türk Kızılay’ının İskenderun’da yaptığı hayırlı hizmetlerin halka ulaştırılmasında, fedakârca görev yapan Başkan Recep Sivri ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Türk Kızılay’ı İskenderun Şubesi Başkanı Recep Sivri ise, “Şehrimizde yaşanan orman yangınında hep birlikte kenetlendik. Birlik olduk. Hep birlikte yaraları sarma vakti diyoruz. Hayırseverlerimizin katkıları ile yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. İskenderun Kızılay Şubesi olarak ihtiyaç sahiplerine yardımların ulaştırılması noktasında yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte gönüllü olarak buradayız. Hayırsever insanlarımızın da destekleri ile daha çok insanımıza hizmet vermenin gayreti ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İTSO yönetimi de her zaman bizlerin yanında oldu ve desteklerini esirgemediği için teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretin sonunda Türk Kızılay’ı İskenderun Şubesi Başkanı Recep Sivri tarafından İTSO Başkan Levent Hakkı Yılmaz’a plaket takdim edildi.

Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO yönetim Kurulu Üyeleri Müfit Tennioğlu Raşit Özyurt, İTSO Meclis üyesi ve Kızılay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Cirdi yer aldı.





Yorum Gönder