İTSO’dan LİYA MARİN’e Ziyaret!

05 Ekim 2020 Pazartesi 18:07
Bu haber 724 kez okundu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Levent Yılmaz, beraberinde Oda üyesi bir grup iş insanıyla birlikte Liya Marin Yaşam Merkezini ziyaret ederek projeyle ilgili bilgiler aldı.

İTSO'dan LİYA MARİN'e Ziyaret!

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Levent Yılmaz, beraberinde Oda üyesi bir grup iş insanıyla birlikte Liya Marin Yaşam Merkezini ziyaret ederek projeyle ilgili bilgiler aldı.

Başkan Levent Yılmaz ve beraberindeki heyeti, Liya Marin Projesini yürüten İnşaat firmasının yönetim kurulu başkanı Sedat Aslan ve şirket yetkilileri karşıladı.

Kentin merkezinde hızla yükselen 5 yıldızlı yeni yaşam merkezi Liya Marin projesini bizzat gezip inceleyen Başkan Yılmaz son gelişmeler ve tamamlanmak üzere olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Sedat Aslan; “İTSO başkanımız Sayın Levent Yılmaz ve değerli iş insanlarımıza ziyaretlerinden ve Projemize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Daha önce projeyi başlatan firmanın ekonomik sıkıntıları nedeniyle bir süre sekteye uğrayan projeye inandık ve ciddi bir yatırım yaparak sahiplendik. Kendimize güveniyoruz Projeyi tüm unsurlarıyla Liya Marin adıyla üstlendik. Müşterilerimize ve yatırımcılarımıza 2020 yılı içerisinde anahtar teslimine başlayacağız. Bu yöndeki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Yapımı tamamlanmak üzere olan inşaat alanını gezerek inceleyen ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Levent Yılmaz da ev sahipliğinden dolayı Sedat Aslan’a teşekkür etti.

Başkan Yılmaz; “Bir süre önce yarım kalan AHM Port City Projesinin tüm hisselerini devralan yeni İnşaat taahhüt şirketi, kısa zamanda hızlı ve yoğun bir çalışma temposuyla harekete geçerek yeni adıyla ‘LİYA MARİN’ Projesine adeta yeniden can verdi. Şantiye alanındaki hummalı yoğun faaliyetlere bizzat tanık olduk. Kısa zamanda oldukça hızlı değişim ve gelişmeler var. Projenin tamamlanmasına az kalmış. Pandemi sürecine rağmen bu devasa projeye sahiplenerek kısa zamanda yeniden ayağa kaldıran değerli, cesur ve girişimci iş insanı Sedat Aslan ve ekibini kutluyoruz. Ayrıca Kentimizde gerçekleştirdikleri yatırım ve istihdamdan dolayı şükranlarımızı sunar başarılar dileriz” dedi.

Liya Marin Şantiye yönetim ofisinde Sedat Aslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret esnasında oluşturulan sohbet ve bilgi masasının etrafında Levent Yılmaz’ın yanı sıra, İş insanları Bilal Öz, Mahir Taner ve Süleyman Çelik de katılım sağladılar.





Yorum Gönder