İTSO’nun Da Ortağı Olduğu Güvenli İş Güvenli Gelecek Toplantısı Ramada Otelde Yapıldı

25 Eylül 2021 Cumartesi 09:53
Bu haber 451 kez okundu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının da Ortağı Olduğu Güvenli İş Güvenli Gelecek Toplantısı proje ortakların katılımı ile Ramada Otelde gerçekleştirildi.

İTSO'nun Da Ortağı Olduğu Güvenli İş Güvenli Gelecek Toplantısı Ramada Otelde Yapıldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının da Ortağı Olduğu Güvenli İş Güvenli Gelecek Toplantısı  proje ortakların katılımı ile Ramada Otelde gerçekleştirildi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının da ortağı olduğu İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Programı kapsamında İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından yürütülen Güvenli İş Güvenli Gelecek (Safe Job, Safe Future) isimli AB Hibe projesinde oluşturulan İSG Kültürü ve Yaygınlaştırma Platformu  III. Toplantısı, İskenderun Ramada Otel’de yapıldı.

Toplantıya İskenderun Kaymakam İskender Yönden, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt, HESOB 2. Başkanı Erol Akın,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve işletme temsilcileri katıldı.

Proje Sürecinde yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda, İskenderun Teknik Üniversitesinden Öğretim Üyesi Dr. Murat FURAT sektör bazlı iş güvenliği konusunda bilgilendirme sunumu yaptı. Toplantıda  İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde oluşturulan İş Hijyeni Test ve Analizi Laboratuvarı cihazları tanıtıldı.









Yorum Gönder