İYİ Parti’den İGC’ye Ziyaret

11 Mayıs 2023 Perşembe 16:05
Bu haber 230 kez okundu

İyi Parti İl Başkanı ve Milletvekili Adayı İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Çalışmalarla ilgili bilgi gazetecilere bilgi verdi.

İYİ Parti'den İGC'ye Ziyaret

İyi Parti İl Başkanı ve Milletvekili Adayı İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Çalışmalarla ilgili bilgi gazetecilere bilgi verdi.

Başkan Diyap Atar ve gazetecilerin karşıladığı İyi parti yönetimi, Seçim çalışmalarının iyi gittiğini belirtti.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Yapılacak olan gelen seçimlerde İyi parti adayı Gülümser Ceylan Köle’ye başarılar diliyorum dedi.

İyi Parti Hatay Milletvekili Adayı, Gülümser Ceylan Köle, Yapılaack olan genel seçimde, tüm gücümüzle çalıymalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Seçimi değil Depremi ve insanlarımızın sorunlarını konuşmayı çok isterdim. Siyaset yapmak zorunda bırakıldığımızı belirtmet istiyorum.

Yıllardır yaptığımız çalışmalarımızın meyvesini almanın zamanı geldi. Artık İktidarın değişmesi gerektiğine inanıyorum. 14 Mayısta ülkemizde herşey değişecek halkımız bunu demokrasinin vazgeçilmezi olan sandıkta gösterecektir. 15 Mayıs iyilerin iktidarı olacaktır. Bizler için gazetecilerimz çok değerli gerçekten bu konuda ciddi sıkıntılarınız olduğunu biliyoruz bunların hepsini çözmek bize nasip olacaktır dedi.

İyi Parti İl Başkanı Nazmi Ceylan ise İskenderunlu bir il başkanı olarak sizlerden iyi partiye destek istiyorum. Amacımız halkımızın sorun ve sıkıntılarını çözmek dedi.

Yorum Gönder