Kadın Dayanışma Gecesi Engelli Çocuklara Umut Oldu

22 Aralık 2025 Pazartesi 18:10
Bu haber 34 kez okundu

İskenderun Begonvilla Düğün-Davet’te düzenlenen 3. Kadın Dayanışması Gecesi, kadınların birlik ve dayanışma gücünü bir kez daha ortaya koydu.

Kadın Dayanışma Gecesi Engelli Çocuklara Umut Oldu

İskenderun Begonvilla Düğün-Davet’te düzenlenen 3. Kadın Dayanışması Gecesi, kadınların birlik ve dayanışma gücünü bir kez daha ortaya koydu. Gecenin organizasyonunu üstlenen Teknoloji Menajeri Gülşah Erdener Akın, açılış konuşmasında Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın Hatay sosyal üyesi olduğunu açıklayarak, Hatay’da toplumsal fayda odaklı projelerin artarak devam edeceğinin müjdesini verdi.

Gecenin ana sponsoru Pınar Yalınızoğlu, iyiliğin dönüştürücü gücüne vurgu yaparken; İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Mozaik Kadın Derneği, Hatay Kadın Girişimciler Derneği, AK Parti ve İYİ Parti İskenderun Kadın Kolları, Ceylan İnşaat, Amel Yakoubi Haute Couture, Lady Gina, Yaya Hotiç ve Lilya Nil Koku gecenin destekçileri arasında yer aldı.

Samimi atmosferiyle öne çıkan gecede kadın girişimciler kendilerini ifade etme fırsatı buldu. Etkinlikten elde edilen gelir, otizmli ve engelli çocuklara destek olmak amacıyla Mozaik Kadın Derneği’ne bağışlandı.

Kadınların birlikten doğan gücü, İskenderun’da umut ve ilham olmaya devam ediyor.


Yorum Gönder