Kahraman İdlib Gazisine Ziyaret

02 Mart 2020 Pazartesi 18:00
Bu haber 620 kez okundu

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Modern Evler Mahallesinde İdlip'te gerçekleşen saldırı sonucunda yaralanan Tankçı Uzman Çavuş Hasan Tosun'u evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kahraman İdlib Gazisine Ziyaret

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Modern Evler Mahallesinde İdlip'te gerçekleşen saldırı sonucunda yaralanan Tankçı Uzman Çavuş Hasan Tosun'u evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kahraman Mehmetçiğimize moral amacıyla gerçekleştirilen ziyarete; İskenderun Kaymakam İskender Yönden, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman ve Abdulkadir Özel ile CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, AK Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ile diğer siyasi ve idari yetkililer katıldı.

Kaymakam Yönden, Uzm. Çvş. Hasan Tosun ile yakından ilgilenerek, herhangi bir istek ya da ihtiyacının olup olmadığı yönünde hasbihal etmesinin yanı sıra, kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti için cansiperane mücadele eden şanlı ordumuza ve kahraman Mehmetçiklerimize bir kez daha minnettar olduklarını belirtti.

Ziyarette yaralı askerimize acil şifalar dileyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise ” Sizler kahraman gazilerimiz onur ve şeref abidelerimizsiniz. Kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti için cansiperane mücadele eden şanlı ordumuza ve kahraman Mehmetçiklerimize bir kez daha minnettar olduğumuzu belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Gönder