Kanaat Önderi Mehmet Arslan Güven Tazeledi

02 Kasım 2021 Salı 15:30
Bu haber 556 kez okundu

İskenderun İlkokulunun aile birliği başkanı İskenderun’un sevilen kanaat önderlerinden Mehmet Arslan, gerçekleştirilen genel kurulda yeniden başkanlığa seçildi.

Kanaat Önderi Mehmet Arslan Güven Tazeledi

İskenderun İlkokulunun aile birliği başkanı İskenderun’un sevilen kanaat önderlerinden Mehmet Arslan, gerçekleştirilen genel kurulda yeniden başkanlığa seçildi.
İskenderun’un sevilen kanaat önderlerinden Mehmet Arslan, gerçekleşen genel kurulda öğrenci velilerinin oybirliğiyle, yeniden İskenderun İlkokulunun Okul Aile Birliği başkanlığına seçildi.

‘Eğitim öğretim faaliyetlerinin en önemli amacı ülkemizin geleceği olan çocukları iyi birer insan ve iyi birer vatandaş olarak yetiştirmektir’ diyen Mehmet Arslan, “Şunu bilmenizi isterim ki, biz okulumuzdaki her bir bireyi her bir öğrenciyi kendi çocuğumuz gibi görüyor ve alakadar oluyoruz. Okulumuzda çok kıymetli, işini çok iyi yapan öğretmenlerin elinde çocuklarınız geleceğe hazırlanıyor. Bu okulda bunu çok iyi gözlemliyor ve buna inanıyorum. İyi bir eğitim için olmazsa olmaz okul, öğrenci ve veli işbirliği çok önemli bu bağlamda kaliteli bir eğitim sahası için sadece öğretmen ve okul idaresi değil veli katkısı da çok önemli. Sizden aldığımız maddi ve manevi güçle ileri eğitim teknolojileri ile daha güzel bir eğitim sahasını öğrencilere sunabiliriz. Siz fedakâr olursanız bizde hiçbir emekten kaçınmayarak kaliteli bir eğitim sahası için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. 2021_2022 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Okul aile birliği olağan toplantısının okulumuza, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Siz kıymetli velilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İskenderun İlkokulu Müdürü Mustafa Aksay ve okul yöneticileri ile velilerin huzurunda gerçekleşen genel kurul toplantısında divan başkanlığını müdür yardımcısı Sevim Ateş yaptı. Genel kurula katılan tüm velilerin oylarını alarak oy birliğiyle yeniden Okul aile birliği başkanı seçilen Mehmet Arslan toplantı sonunda tebrikleri kabul etti.


Yorum Gönder