Karacan Kuyumculuk Farklı Konseptiyle Açıldı

02 Kasım 2023 Perşembe 16:15
Bu haber 230 kez okundu

Karacan Kuyumculuk, İskenderun Büyük Kuyumcular Çarşısında yoğun katılımla açıldı.

Karacan Kuyumculuk Farklı Konseptiyle Açıldı

Karacan Kuyumculuk, İskenderun Büyük Kuyumcular Çarşısında yoğun katılımla açıldı.

İşletmeciliğini Ayhan Karacan ve oğulları Yusufcan ile Mert Karacan'ın yaptığı Karacan Kuyumculuk'un açılışına İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, 27. Dönem  CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, İskenderun Kuyumcular, Saatçiler, Çiçekçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetiminin yanı sıra bir çok davetli katılım sağladı.

İşletmeci Ayhan Karacan, açılışa katılan kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Hayırlı olsun temennisinde bulunan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz'ın ardından konuşan İskenderun Kuyumcular, Saatçiler, Çiçekçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Uğur Fırat, "6 Şubat depreminin ardından çok şükür İskenderun esnafı yavaş yavaş yaralarını sarıyor. Bugünde burada güzel bir açılış gerçekleştiriyoruz. Hem esnafım adına ve hem de İskenderun adına çok mutluyum ve huzurluyum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Tosyalı, “6 Şubat'ta yaşanan felaketinin ardından Allah'a çok şükür İskenderun'umuz, ekonomik olarak hem normalleşiyor ve hem de güçleniyor. İlçemize böyle güzel işyerleri açılması hepimizi mutlu ediyor. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ile birlikte kurdele keserek açılışı gerçekleştirdi.

İşletmeci Yusufcan ile Mert Karacan, işyerini katılımcılara gezdirdi, açılış konuklara sunulan ikramlarla sona erdi.








Yorum Gönder