Karayılan’a Taziye Ve Kültür Evi Yapılıyor

09 Ekim 2018 Salı 14:36
Bu haber 789 kez okundu

İskenderun Belediyesi kent genelinde yeni taziye ve kültür evleri yapmaya devam ediyor.

Karayılan'a Taziye Ve Kültür Evi Yapılıyor

 İskenderun Belediyesi kent genelinde yeni taziye ve kültür evleri yapmaya devam ediyor.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Karayılan'da yapımı devam eden taziye evi ve kültür evi çalışmalarını yerinde inceledi.

‘Çalışmaları İnceliyoruz’

Bölgede büyük bir ihtiyaç duyulan çok amaçlı bir sosyal tesisin yapılmakta olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar halkımızın isteklerine kayıtsız kalmadık. Bu bölgede de vatandaşlarımız yoğun bir şekilde taziye ve çok amaçlı sosyal tesis yapımı için yoğun bir talep aldık. Hemen harekete geçerek yapılan yer tespitinin ardından çalışmalara başladık” dedi.

‘Kısa Sürede Bitecek’

Projeyi kısa süre içerisinde tamamlamayı planladıklarını dile getiren Başkan Seyfi Dingil, “Mahallelinin en büyük taleplerinden birini daha yerine getiriyoruz. Karayılan Mahallemizde kısa bir süre önce başladığımız kültür ve taziye evinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projemizi kısa süre içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Mahalle sakinlerimizin en fazla talep ettiği projelerden birini daha hayata geçirmekten mutluyuz” diye konuştu.

Yorum Gönder