Kaymakam Aydın Gazeteci Dostlarıyla Vedalaştı

11 Ekim 2018 Perşembe 17:39
Bu haber 838 kez okundu

Terfi ederek İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Daire Başkanlığı'na atanan Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, İGC’yi ziyaret ederek basın mensuplarıyla vedalaştı.

Kaymakam Aydın Gazeteci Dostlarıyla Vedalaştı
Terfi ederek İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Daire Başkanlığı'na atanan Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, İGC’yi ziyaret ederek basın mensuplarıyla vedalaştı.

Altı yıldır Kaymakam olarak görev yaptığı Belen’den en sıcak duygularla ayrıldığını belirten Aydın, bu süre içinde halkın sorunlarını çözebilmek için gayret ettiğini belirtti. Belen ve İskenderun’u bir bütün gibi gördüğünü de ifade eden Aydın, şunları söyledi:

“Görevim süresince hem halkımızdan hem basın mensubu arkadaşlardan büyük destek gördüm. Yaptığınız nazik eleştiriler daima bize yol gösterici oldu. Gözümüzden kaçan hususları da görmemizi sağladı. 6 yıl boyunca halkımızın sorunlarına çözüm bulmak için çalıştım. Bunun yanı sıra sosyal, kültürel çalışmalarımızı da yaptık. Devletimizin emirleri ile yeni bir göreve atandık. 17 yıllık birikimimi burada da kullanarak, en iyi hizmeti vermeye çalışacağım. 17 yıllık devlet görevim süresince en samimi en sıcak ortamı İGC Basın Merkezi’nde gördüm. Bana görevim süresince gösterdikleri yakın ilgi için tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum.”

İGC Başkanı Veysel Cıncık da yaptığı konuşmada, Kaymakam Abdülaziz Aydın’a tüm gazetecilerin yakın ilgi göstermelerinin en büyük nedeninin gördükleri samimiyet ve yakınlık olduğunu belirtti. Cıncık, şöyle konuştu:

 “Biz makamınıza büyük saygı göstererek sizi bir dost gibi gördük. Bir sıkıntımız olduğunca rahatça başvurduk ve derdimizi anlattık. Sizin yakınlığınız bu kadar çok sevmemize neden oldu. Belen’den ayrılmanız bizi hem üzdü hem sevindirdi. Sevindirme nedeni terfi alarak daire başkanı olmanız, üzme nedeni de bizlerden uzaklaşmanız. Asla unutulmayacak insanlardan birisiniz. Hem hizmetleriniz için hem de dostluğunuz için biz de çok teşekkür ediyor ve yeni görevinizde başarılarınızın devamını diliyoruz.”

Aydın, gazetecilerle hatıra fotoğrafı çekildi ve teker teker vedalaştı.

Yorum Gönder