Kaymakam Aydın Mega Medya’yı Ziyaret Etti!

23 Şubat 2018 Cuma 15:24
Bu haber 1005 kez okundu

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Kentin Tek Radyosu Mega Radyo, Mega TV, Mega Haber Gazetesi ve Hatay Basın haber sitesi gibi yayın kuruluşlarıyla faaliyet gösteren, bölgenin saygın, güçlü ve etkin basın kuruluşlarından Mega Medya Grubu’nu ziyaret etti.

Kaymakam Aydın Mega Medya'yı Ziyaret Etti!

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Kentin Tek Radyosu Mega Radyo, Mega TV, Mega Haber Gazetesi ve Hatay Basın haber sitesi gibi yayın kuruluşlarıyla faaliyet gösteren, bölgenin saygın, güçlü ve etkin basın kuruluşlarından Mega Medya Grubu’nu ziyaret etti.

Kaymakam Aydın’ın ziyareti esnasında, Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, Genel Müdür Semir Yazıcı,  Reklam Müdürü İpek Büyüktepe, Mega Haber Müdürü ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Temsilcisi Mustafa Mert hazır bulundu.

Kaymakam Abdulaziz Aydın, Mega Medya Grubu’nun bünyesindeki televizyon ve radyonun reji odasını ve yayın stüdyosunu gezerek, Genel Müdür Semir Yazıcı’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Hoş sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret esnasında, genel gündeme dair Mega Medya ailesi ile istişarede bulunan Kaymakam Aydın, “Belen ilçemizi İskenderun’dan ayrı düşünemiyorum. Biz bir bütünün parçalarıyız ve bir araya gelerek daha güzel ve daha güçlü oluyoruz. Bu tür ziyaretler vesilesiyle yapılan fikir alışverişlerinin, tarihi ve kültür zenginliği bulunan Belen’in ekonomik ve sosyal açıdan gelişmesi, sorun ve ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında atacağımız adımlarımıza yön ve hız kazandırdığına inanıyorum” dedi.

Hızla büyüyen ve gelişen Belen’in gerek ekonomik, gerekse sosyal olarak geldiği noktada basın kuruluşlarının katkısının yadsınamayacağını ifade eden Kaymakam Aydın, “Bu manada İlçemize güzel ve faydalı hizmetler yapabilmek adına birlik, beraberlik ve dayanışma çerçevesinde hep birlikte ortak ve makul hedeflere yönelik hizmetler doğrultusunda gayret gösteriyoruz” dedi.

Kaymakam Aydın, Mega Medya Grubu’nun çalışma ekibine habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarında başarılar diledi.

Mega Medya Grubu’nun yayın sistemi ile ilgili Kaymakam Aydın’a kısa bir brifing sunan Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Belen ilçesinin genç dinamik ve başarılı kaymakamı olarak çalışmalarınızı, samimiyetinizi ve başarılarınızı yakından takip ediyoruz. Belen ilçesinin marka değerini artırmaya yönelik çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Gerçekleşen hizmetlerinizin arasında Seyir Tepesi örnek olarak oldukça dikkat çekiyor. Belen’de 6 yıldır görevinizi başarıyla yürütürken, sadece Belen ilçesinin değil, tüm Hatay halkının gönlünde taht kurmayı başardınız.  Çok sevildiğinizi memnuniyetle gözlemliyoruz. Bunda doğal olmanızın, çalışkanlığınızın yanı sıra, Belen’in dışında da kurduğunuz gönül köprülerinin payı büyük. Samimi devlet adamlığınızın yanı sıra dinamik ve pozitif kişiliğinizi başarılı hizmetlerinizle taçlandırıyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz iyi ki varsınız.”  

Nazik ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve İşadamı Sabahattin Uygun da Kaymakam Aydın’a teşekkür ederek, “Hoş geldiniz, sizleri ağırlamaktan onur duyuyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.



Yorum Gönder