Kaymakam Baskın, LGS Şampiyonu Umut’u Ödüllendirdi

01 Temmuz 2019 Pazartesi 13:27
Bu haber 673 kez okundu

Kaymakam Hayrettin Baskın, 2018-2019 Eğitim – Öğretim döneminde, Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme Sınavı'nda (LGS) toplam 90 soruda 90 doğru yaparak, 500 tam puan ile 0,01 yüzdelik dilime giren başarılı öğrenci Naif Umut Randa’yı makamında ağırlayarak ödüllendirdi.

Kaymakam Baskın, LGS Şampiyonu Umut'u Ödüllendirdi

Kaymakam Hayrettin Baskın, 2018-2019 Eğitim – Öğretim döneminde, Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme Sınavı'nda (LGS) toplam 90 soruda 90 doğru yaparak,  500 tam puan ile 0,01 yüzdelik dilime giren başarılı öğrenci Naif Umut Randa’yı makamında ağırlayarak ödüllendirdi.

Türkiye genelinde büyük bir başarı ile dereceye giren Bahçeşehir Koleji Öğrencisi Naif Umut Randa’yı beraberinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulhalim Kaçmaz, Bahçeşehir Koleji Müdürü Mustafa Uçan, Beden Eğitimi öğretmeni olan Annesi Tülay Randa, yine Beden Eğitimi Öğretmeni olan babası Cuma Randa ve okul öğretmenlerini makamında kabul etti.

Kaymakam Baskın, İlçemizin adının böyle güzel başarılarla anılmasından, ilçemizdeki eğitim çıtasının yükselmesinden mutluluk duyduğunu belirterek lise ve üniversite hayatında da başarısının aynı şekilde devam etmesini temenni etti. Öğrencinin başarısında emeği geçen öğretmenlere, Bahçeşehir Koleji Müdürü Mustafa Uçan’a ve özellikle öğrencinin ailesine teşekkür ettikten sonra, başarısından dolayı Naif Umut Randa’yı kutlayarak ödülünü takdim etti.

Yorum Gönder