Kaymakam Baskın Öğrencilerin Karne Heyecanını Paylaştı

15 Haziran 2019 Cumartesi 14:32
Bu haber 649 kez okundu

Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Çevik ile 2018-2019 Eğitim Öğretim döneminin tamamlanması dolayısıyla Çerçikaya İlkokulunda karne dağıtım törenine katıldı.

Kaymakam Baskın Öğrencilerin Karne Heyecanını Paylaştı

 Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Çevik ile 2018-2019 Eğitim Öğretim döneminin tamamlanması dolayısıyla Çerçikaya İlkokulunda karne dağıtım törenine katıldı.

 Okulda gerçekleştirilen törende anasınıfı, birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinin karne dağıtımına eşlik eden Kaymakam Baskın, öğrencilere karne ile birlikte hediyelerini vererek heyecanlarına ortak oldular.

 Öğrencilerin yıl içerisinde öğrendikleri şarkıları dinleyip, öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Baskın, uzun bir eğitim-öğretim dönemi sonunda öğrencilere aile ve arkadaşları ile iyi bir tatil geçirmelerini ve uzun bir yaz tatili olması dolayısıyla da kendilerini daha iyi geliştirmeleri açısından okuma alışkanlıklarını arttırmaları tavsiyesinde bulundu.

 Öğretmenlere de kitap hediye ederek, uzun bir eğitim öğretim sürecini tamamlamaları dolayısı ile tebrik edip, iyi tatiller diledi.

 

 

 

Yorum Gönder