Kaymakam Murat Sefa Demiryürek’e Ziyaret

13 Temmuz 2023 Perşembe 17:20
Bu haber 290 kez okundu

Güçlü Sanayici İş Adamları Derneği (GÜÇSİAD) Hatay İl Başkanı Sabahattin Uygun ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Ahmet Oruç’un Özel Kalemi Mehmet Burak Akyürek, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i makamında ziyaret etti.

Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e Ziyaret

Güçlü Sanayici İş Adamları Derneği (GÜÇSİAD) Hatay İl Başkanı Sabahattin Uygun ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Ahmet Oruç’un Özel Kalemi Mehmet Burak Akyürek, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i makamında ziyaret etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Güçlü Sanayici İş Adamları Derneği (GÜÇSİAD) Hatay İl Başkanı Sabahattin Uygun ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Ahmet Oruç’un Özel Kalemi Mehmet Burak Akyürek’e ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

Güçlü Sanayici İş Adamları Derneği (GÜÇSİAD) Hatay İl Başkanı Sabahattin Uygun ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Ahmet Oruç’un Özel Kalemi Mehmet Burak Akyürek, 6 Şubat depremlerinde en çok etkilenen yerlerden biri olan İskenderun’un yeniden ayağa kalkması için özveri ile çalışan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’e çalışmalarında kolaylıklar diledi. 



Yorum Gönder