Kaymakam Özyiğit Veda Etti!

19 Mayıs 2017 Cuma 20:16
Bu haber 1215 kez okundu

İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, 30 yıllık mülki idare amirliği mesleğinde başarıyla bulunan ve son olarak yaklaşık 4 yıl görev ifa ettiği görevinden ayrılarak emekli oldu. Kaymakamlık binası bahçesinde Kaymakam Özyiğit çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı.

Kaymakam Özyiğit Veda Etti!
30 yıllık mülki idare amirliği mesleğinde başarıyla bulunan ve son olarak yaklaşık 4 yıl görev ifa ettiği İskenderun Kaymakamlığı’nda devlet tecrübesi, vizyoner kişiliği ve İnsan odaklı hizmet anlayışıyla halkın gönlünde taht kuran Kaymakam Özyiğit 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü son mesaisini tamamlayarak emekli olmak suretiyle İlçemizdeki görevinden ayrıldı.

Kaymakam Özyiğit’in İskenderun Kaymakamlığından ayrılması esnasında vedalaştığı kaymakamlık personeli ve mesai arkadaşları ile birlikte duygusal anlar yaşandı. Kaymakamlık binası bahçesinde gerçekleşen vedalaşma töreninde Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Kıdemli Binbaşı Çağın Taşkın, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdür Vekili Ali Aygün, İlçe Müftüsü Hamdi Taştan, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök,  Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İlçe Müdürleri, İşadamları, Kaymakamlık Personelleri tarafından alkışlarla uğurlandı. 

Kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek tokalaşıp kucaklaşarak helallik isteyen Kaymakam Özyiğit, arz-vedanın ardından geride hoş bir seda bırakarak Kaymakamlıktan ayrıldı. Görev yaptığı sürede mütevazı, beyefendi ve samimi kişiliğiyle bölge halkının gönlünü kazanan Kaymakam H. Hasan Özyiğit’e yeni yaşamında başarılar dileriz.

Yorum Gönder