Kaymakam Sarı Kadınlar Gününü Kutladı

09 Mart 2020 Pazartesi 15:06
Bu haber 602 kez okundu

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları’nın düzenlediği 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine katıldı.

Kaymakam Sarı Kadınlar Gününü Kutladı
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları’nın düzenlediği 8 Mart  Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine katıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen etkinliğe Arsuz Kaymakamı  Musa Sarı , Arsuz Gönüllüleri Yardımlaşma, Sosyalleşme ve Dayanışma Derneği üyeleri ve velileri katıldı.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da etkinlikte kadınların toplumdaki yeri ve önemine dikkat çekti. 

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu, tüm kadınların 8 Mart  Emekçi Kadınlar gününü kutlayarak, “Bu etkinlikteki amacımız, toplumda kadının önemini küçük yaşta çocuklarımıza aşılamak ve bu bilinci vermek üzere 8 Mart Emekçi Kadınlar gününü düzenledik. Çalışan, üreten aile ekonomisine katkıda bulanan tüm kadınlarımıza iş ve aile hayatlarında başarılar diliyorum. Etkinliğimize katılan Arsuz Kaymakamımız  Sayın Musa Sarı’ da ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliklerde ayrıca woodnjoy Ahşap oyuncak atölyesi ile de ailenin önemi konulu çalışmalar yapılarak, kadının toplumdaki yeri ve önemine dikkat çekildi.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu günün anısına Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya plaket takdim etti. 

Yorum Gönder