Kaymakam Sarı’dan AKAD’a Ziyaret!

04 Ekim 2017 Çarşamba 13:59
Bu haber 1331 kez okundu

Arsuz ilçe Kaymakamı Musa Sarı, Karaağaç Mahallesinde bulunan Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD)'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kaymakam Sarı'dan AKAD'a Ziyaret!

Arsuz ilçe Kaymakamı Musa Sarı, Karaağaç Mahallesinde bulunan Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD)'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

AKAD Başkan Vekili Abdul Hamit Reyhani ile dernek üyelerinin karşıladığı ziyarette Alevi Kültürü ve ilçede yaşayan Alevi Cemaati ve sorunları üzerine bir dizi sohbet ve görüş alışverişi gerçekleştirildi. Tüm dünyaya örnek gösterilen Hatay'ın bir minyatürü olan Arsuz ilçesinde de kültürlerin kaynaşmasının en güzel örneklerinden birinin yaşandığını belirten Kaymakam Sarı, derneğin bu noktada çok önemli bir yere sahip olduğunu, dernekte yer alan kanaat önderlerinin çok güzel işlere imza attıklarını söyledi.

Kaymakam Sarı, gençlere ve halkımıza bu kültürü en iyi şekilde anlatma gayreti içerisinde olduklarını ve yine Kaymakamlık ve kurumlarla diyalog içerisinde her türlü soruna olumlu katkı sağladıklarını belirterek, derneğin kurulumunda emeği geçenler ile yine bu kültürü en iyi tanıtacak şekilde inşaatı devam eden dernek külliyesinin yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Dernek yönetimi ve üyeleri de bu nezaket ziyaretinden ve ilgilerinden dolayı Kaymakam Sarı'ya teşekkür ettiklerini belirttiler.

Yorum Gönder