Kaymakam Soytürk Muhtarları Dinledi!

08 Kasım 2017 Çarşamba 11:15
Bu haber 875 kez okundu

İskenderun ilçe Kaymakamı Recep Soytürk başkanlığında, muhtar toplantısı yapıldı.

Kaymakam Soytürk Muhtarları Dinledi!

İskenderun ilçe Kaymakamı Recep Soytürk başkanlığında, muhtar toplantısı yapıldı.

Kaymakam Soytürk, Muhtarlarla Buluşma Toplantısı’nın düzenli olarak gerçekleştirildiğini belirterek, bu toplantılar ile ilçedeki sorun ve ihtiyaçların belirlenerek çözüm odaklı görüşmeler yapıldığını söyledi.

İskenderun Maliye Sarayı Toplantı Salonu’nda Kaymakam Soytürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Çağrı Avcı, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Hatay Büyükşehir Belediyesini temsilen bir görevli ve İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy hazır bulundu.

Kaymakam Soytürk, vatandaşların daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasının teminini sağlamak amacıyla, asayiş ve huzur başta olmak üzere, eğitim, sağlık, kültür, ulaşım, toplumsal kalkınma, nüfus ve vatandaşlık işlemleri vb. konularda istişarede bulunmak suretiyle bir araya gelindiğini belirtti.

Mahalle Muhtarları tarafından, ilçede yaşanan çeşitli sorun ve eksiklikler (Elektrik, Yol Yapımı, Suriyeli Vatandaşların İşlemleri, Trafik Sorunları, Eğitim v.b.) dile getirilerek, çözüm odaklı görüşme yapıldı.

Muhtarlarına tek tek söz hakkı vererek, istek ve önerilerini dikkatle dinleyen Kaymakam Soytürk, gündeme gelen sorun ve eksikliklerin ilgili kurum yetkililerince not alınması ve konunun takip edilerek çözüme kavuşturulması yönünde talimat verdi.

Yorum Gönder