Kaymakam Soytürk’ten Anlamlı Ziyaret!

08 Mart 2018 Perşembe 16:54
Bu haber 879 kez okundu

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ münasebetiyle şehit ailesini evinde ziyaret etti.

Kaymakam Soytürk'ten Anlamlı Ziyaret!

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ münasebetiyle şehit ailesini evinde ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaret programı kapsamında; 4 Şubat 2018 Pazar günü Suriye/Afrin Bölgesinde icra edilen Zeytin Dalı Operasyonu'nda güvenlik güçleriyle terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Selim Vurdal’ın Karayılan Mahallesi'nde ikamet eden ailesi ziyaret edildi.

Ziyaret esnasında, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, Sarıseki Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Mehmet Öztürk, Karayılan Mahallesi Muhtarı Osman Baltacı, şehit yakınları ve sağlık ekibi hazır bulundu.

Kaymakam Soytürk ve eşi, şehit annesi Nuran Vurdal ve kardeşleri ile yakından ilgilenerek, herhangi bir sorun ya da ihtiyaçları olup olmadığı yönünde bilgi aldı.

Kaymakam Soytürk tarafından aziz şehidimizin ruhuna ithafen Kuran-ı Kerim okunmasının ardından, Afrin bölgesinde KCK/PYD/YPG/PKK/DAES terör örgütlerine yönelik sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiklerimizin muvaffakiyeti için, ayrıca ülkemizin birlik, beraberlik, huzur ve esenliği için hep birlikte dua edildi.

Soytürk çifti, aziz şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileklerini bir kez daha ileterek, şehit evinden ayrıldı.

Yorum Gönder