Kaymakam Soytürk’ten Vatan’a Ziyaret!

05 Ekim 2017 Perşembe 18:10
Bu haber 988 kez okundu

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İlçede faaliyette bulunan yazılı, görsel ve işitsel basın kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaret programı kapsamında, kentimizde günlük siyasi bağımsız gazete olarak neşredilen Vaatan Gazetesi’ni ziyaret etti.

Kaymakam Soytürk'ten Vatan'a Ziyaret!

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İlçede faaliyette bulunan yazılı, görsel ve işitsel basın kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaret programı kapsamında, kentimizde günlük siyasi bağımsız gazete olarak neşredilen Vaatan Gazetesi’ni ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Vatan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Diyap Atar ile Yazı İşleri Müdürü Abdurrezzak Nazlı, Kaymakam Soytürk’ü ofis girişinde karşıladı.

Hoşsohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Vatan Gazetesi’nin 09 Mart 1999 yılında kurulduğu ve kurulduğu günden beri mesleki ilke ve esaslar çerçevesinde yayınladığı bilgisini paylaşan Vatan Gazetesi Diyap Atar, bugüne kadar süregelen ilkeli duruşlarını bugünden sonra da aynı kararlılıkla devam ettireceklerini ifade etti.

Vatan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Diyap Atar ve Yazı İşleri Müdürü Abdurrezzak Nazlı İlçemizde meydana gelen ekonomik ve sosyal gelişmeler ile gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar hakkında da fikir ve önerilerini de dile getirerek, Kaymakam Recep Soytürk’ün gösterdiği duyarlılıktan dolayı da teşekkür ettiler.

Hızla büyüyen ve gelişen İlçemizin gerek ekonomik, gerekse sosyal olarak geldiği noktada sivil toplum örgütlerinin yanı sıra basın kuruluşlarının katkısının azımsanmayacak derecede büyük olduğunu bir kez daha ifade eden Kaymakam Soytürk, bu bilinç ve anlayış çerçevesinde İskenderun’u daha iyi tanımak ve İskenderun’daki gelişmeleri daha iyi takip edebilmek amacıyla basın kuruluşlarını ziyaret ederek, değerli basın mensuplarımız ile istişarede bulunmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

İskenderun’un barış ve hoşgörü timsali bir ilçe olmasının yanı sıra, sanayi, ticaret, ekonomi potansiyeli, tarihi ve kültürel yapısı ile kadirşinas halkı bakımından da güzide bir ilçe olduğunu vurgulayan Kaymakam Soytürk, İlçemizde meydana gelen ekonomik ve sosyal gelişmelerin nabzını tutan ve vatandaşlarımız ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi gören çok değerli basın mensuplarımızın, mesleki ilke ve esaslar çerçevesinde objektif ve tamamen kamu yararına icra ettiği çalışmalarından dolayı da müteşekkir olduğunu belirtti.

Kaymakam Soytürk, tüm basın mensuplarına habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarında başarılar dilerken, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile yerel idarecilerimiz arasında işbirliği ve koordine oluşturarak,  çok değerli halkımızın da desteği sağlanmak suretiyle İskenderun’u hep birlikte daha ileri seviyeye taşımanın gayreti içinde olacaklarını ifade etti.

Samimi bir diyalog ortamında gerçekleşen ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu ifade eden Diyap Atar, nazik ziyaretinden dolayı Kaymakam Soytürk’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.



Yorum Gönder