Kaymakam Yönden’den Babalar Günü Mesajı

15 Haziran 2019 Cumartesi 13:56
Bu haber 522 kez okundu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, yayımladığı mesajla tüm babaların Babalar Günü'nü tebrik etti.

Kaymakam Yönden'den Babalar Günü Mesajı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, yayımladığı mesajla tüm babaların Babalar Günü'nü tebrik etti.

Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, bilinçli, kültürlü, öz değerlerine sahip, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında ve aile kurumumuzun yaşatılmasında hiç şüphesiz ki babalarımızın büyük sorumlulukları ve görevleri vardır.

Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran ve fedakârlık timsali olan babalar, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getiren, aynı zamanda evlatlarına ömür boyu maddi manevi her türlü desteği veren ve kendi mutluluğundan önce çocuklarının mutluluğunu düşünen erdem sahibi insanlardır.

Aile huzurunun ve mutluluğunun devamı için ömrünü bizlere vakfeden babalarımıza hak ettikleri değeri vermeli, saygıda kusur etmemeliyiz.

Bizlerle sevinen, bizlerle üzülen ve bizleri mutlu gördükçe daha da bahtiyar olan babalarımızın bu mutluluğunu daimi kılmak için ailemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler vermenin gayreti içerisinde olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin kıymetli babaları başta olmak üzere tüm babalarımızın bu anlamlı gününü en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyor, ellerinden hürmetle öpüyorum.”

Yorum Gönder