Kaymakam Yönden'den Çarşı Esnafına Sürpriz Ziyaret

13 Aralık 2018 Perşembe 13:33
Bu haber 615 kez okundu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasındaYerli Malı Haftası adı altında kutlanan “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası”münasebetiyle çarşı esnafını ziyaret etti.

Kaymakam Yönden'den Çarşı Esnafına Sürpriz Ziyaret

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında Yerli Malı Haftası adı altında kutlanan “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası”münasebetiyle çarşı esnafını ziyaret etti.

 Çay Mahallesi ve çevresindeki çeşitli işlerle uğraşan mahalli esnafları ziyaretederek, alışveriş yapan Kaymakam Yönden, esnaflarla bir süre sohbet etti.Kaymakam Yönden’in sürpriz ziyareti esnafı şaşırtırken, moral ve motivasyonsağladığı ve büyük bir memnuniyet oluşturduğu gözlemlendi.

 Esnafın ülke ekonomisinin bel kemiğini oluşturduğu ve ekonominin gerçeksahibinin çarşı ve pazar esnafları olduğunu hatırlatan Kaymakam Yönden, buvesileyle tüm esnaflarımızın “Yerli Malı Haftası”nı içten dilekleriylekutladığını ifade ederek, hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

 Esnaf ziyareti esnasında, halka da yakın ilgi gösteren Kaymakam Yönden, kendinitanıtmasının akabinde İlçe Kaymakamı olarak yardımcı olacağı bir istekleri olupolmadığı yönünde sohbet ederek, halkın teveccühünü kazandı.

 

Yorum Gönder