Kaymakam Yönden’den MEGA FM’e Tebrik!

29 Temmuz 2019 Pazartesi 17:31
Bu haber 565 kez okundu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Mega Medya Grubumuz bünyesindeki kentin tek radyosu ‘Mega FM’ Radyomuzun kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama ve tebrik mesajı yayımladı.

Kaymakam Yönden'den MEGA FM'e Tebrik!
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Mega Medya Grubumuz bünyesindeki kentin tek radyosu ‘Mega FM’ Radyomuzun kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama ve tebrik mesajı yayımladı.

Kaymakam Yönden yayımladığı mesajda, Mega Medya Grubumuz Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, Genel Koordinatörü Semir Yazıcı başta olmak üzere, emeği geçen tüm yönetici ve ekip arkadaşlarımızı tebrik ederek başarılar diledi.

İskenderun Kaymakamı Yönden, 26.07.1994 tarihinde yayın hayatına başlayarak, Mega Medya Grubunun bir lokomotifi olarak İskenderun’daki ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmelere renk katan MEGA FM RADYOSU’nun kuruluş yıldönümünü tebrik ederek mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli birer sivil toplum örgütleri olarak kabul görmektedir.

Hızla büyüyen ve gelişen İlçemizin gerek ekonomik gerekse sosyal olarak geldiği noktada sivil toplum örgütlerinin yanı sıra basın ve medya kuruluşlarımızın katkısı azımsanmayacak derecede büyüktür. Siz değerli basın mensuplarımız ise oldukça önemli olan toplumun bilgi edinme hakkını yerine getirirken aynı sorumluluk çatısı altında kamu görevi de icra eden önemli toplumsal aktörlersiniz. Mahalli basınımızın, bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık yaratma görevini üstlenerek, kamuoyunun oluşmasına katkı sağlamasının yanı sıra, bölge halkının kültürel kimliğini korumak, haklarına sahip çıkmak, bölgeye saygın bir konum kazandırmak gibi önemli görev ve sorumlulukları da olduğu aşikârdır.

Bu manada kamuoyunda "dördüncü kuvvet" olarak da algılanan basının; habercilik mesleğini icra ederken ilkeli, dürüst ve tarafsız olması hususu oldukça önem arz ettiği gibi, gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına denetim görevini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi ve mesleki ilke ve esaslara uygun yayın anlayışını sürdürmesi de en büyük temennimiz olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; 26.07.1994 tarihinde yayın hayatına başlayarak, Mega Medya Grubunun bir lokomotifi olarak İlçemizdeki ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmelere renk katan MEGA FM RADYOSU’nun kuruluş yıldönümünü en kalbi duygularımla kutlar, bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarını şahsınızda tebrik eder, habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarınızda başarılar dilerim”                                                               

Yorum Gönder