Keklik Ailesinin Mutlu Günü!

18 Temmuz 2017 Salı 15:23
Bu haber 1923 kez okundu

Kentimizin sevilen ailelerinden Necat ve sevim Keklik’in biricik yakışıklı oğulları, Makine Mühendisi Cihan ile Dörtyol eşrafından Mehmet Ali ve Meryem Demir ailesinin güzel kızları Mehtap, muhteşem düğün töreni İle dünya evine girdiler.

Keklik Ailesinin Mutlu Günü!
 Keklik Ailesinin Mutlu Günü…

Cihan İle Mehtap Mutluluğa Yelken Açtılar!

Kentimizin sevilen ailelerinden Necat ve sevim Keklik’in biricik yakışıklı oğulları, Makine Mühendisi Cihan ile Dörtyol eşrafından Mehmet Ali ve Meryem Demir ailesinin güzel kızları Mehtap, muhteşem düğün töreni İle dünya evine girdiler.

Yelken Kulübünde kalabalık davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen düğünde nikâh merasiminin ardından düğün pastasını da keserek mutluluğa yelken açan genç çiftin sevinci ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Damadın ailesi Necat ve Sevim Keklik’in yanı sıra, Keklik kardeşlerin ağabeyleri Nurettin Keklik ve eşi Vecihe hanım, abla Süheyla hanım ile birlikte düğüne ev sahipliği yaptılar.

Hafta sonunda, sıcak bir yaz akşamında gerçekleşen nezih düğün töreniyle dünya evine giren genç çifti sevenleri ve dostları yalnız bırakmadılar. İskenderun’un köklü ve sevilen Keklik, Bereketoğlu, Mazmancı ve Yazar ailelerinden oluşan kalabalık akraba bireylerini de buluşturan düğün eğlenceli ve neşeli ortamda gerçekleşti.

Makine mühendisi olarak İstanbul’da iş hayatını sürdüren ve aynı zamanda profesyonel müzisyen olan yakışıklı damat Cihan Keklik, davetlilerin ısrarlı isteğini kıramayarak kısa bir süre sahneye çıktı ve muhteşem bir gitar resitali ile sürpriz yaptı.  Güzel gelin Mehtap Hemşire ise damat Cihan beyin sahnedeki canlı performansını davetliler ile birlikte hayranlıkla izledi. Damat Cihan’ın sahnede bulunduğu sırada yine davetlilerin isteğiyle sahneye çıkıp bir şarkı söyleyen damadın babası Necat Keklik ise davetlilerden büyük alkış aldı ve sahnede gelin-damat- kayınbaba üçlüsünden oluşan ilginç bir tablo oluştu. Davetlilerin coştuğu düğünde genç çiftin pozitif enerjileri, damadın yakışıklılığı ve gelinin güzelliği göz kamaştırdı.

Uzun yıllar önce İzmire yerleşen damadın amcaları İş adamları Adnan ve Münir Keklik, sürpriz yaparak yıllar sonra İskenderun’a geldiler, düğün törenine katıldılar ve uzun zaman görüşemedikleri kuzenleri, akrabaları ile hasret giderme fırsatı buldular.

Sıcak, eğlenceli ve samimi bir ortamda gerçekleşen düğün töreninde aynı ailenin üyeleri olan, kentimizin sevilen işadamları Kemal, Fatin, Aytaç ve Adnan Bereketoğlu kardeşler, Sezai, Fevzi, Kamil Mazmancı kardeşler, aile büyükleri Avukat Bedi Mazmancı, Mehmet Mazmancı, Fuat Mazmancı, Semir, Feray Yazar ile birlikte kalabalık dost akraba ve yakın davetliler bu mutlu güne tanıklık ettiler.  

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğün boyunca davetliler gönüllerince eğlendiler. Hayatlarını birleştirerek bekârlığa veda eden Mehtap ile Cihan’ın yanı sıra bu mutlu geceye tanıklık eden davetlilerin neşesi ve coşkusu görülmeye değerdi. Mega Medya Grubu olarak bizler de dünya evine giren genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

Yorum Gönder