Kent & Başkan Ödülü Adnan Vurucu’ya…

24 Aralık 2018 Pazartesi 17:30
Bu haber 705 kez okundu

Kent & Başkan Dergisinin, Akdeniz Bölgesini kapsayan Büyükşehir İlçe Belediyeleri kategorisinde, Türkiye genelinde gerçekleştirdiği online anket sonuçlarına göre en yüksek oyu alarak ödül almaya layık görülen, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, oy veren tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Kent & Başkan Ödülü Adnan Vurucu'ya…

Layık görüldüğü ödül hakkında açıklamada bulunan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Akdeniz Bölgesinde bulunan Büyükşehir Belediyesine bağlı ilçeler arasında yapılan başarı oylamasında halkımız tarafından, En Başarılı İlçe Belediye Başkanı seçilerek böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmek, Belediye Başkanlığı çalışma hayatımda beni ve ekibimi mutlu etmiştir.

Belen uğruna çalışmaya başladığımız ilk günden beri o kadar zor şartlarda hizmet vermeye çalıştık ki imkânlarımızı sonuna kadar zorladık. Hasta ve borç batağına batmış bir belediyeyi düzlüğe çıkarmak aynı zamanda da vatandaşların hakkı olan hizmeti sunmak en büyük gayemizdi. Allah’a şükürler olsun ki alnımızın akıyla girdiğimiz her işten başarıyla çıkmayı başardık. Şimdi ise eskisinden daha güçlü, daha modern ve hizmete doymuş bir Belen yarattık. Her gün daha nasıl daha yararlı hizmetler yapabiliriz diye başlıyoruz güne, bu da kaçınılmaz bir başarıyı ve halkın memnuniyetini kazanmamızı sağlıyor.

Yorum Gönder