Kent Konseyi İTSO’yu Ziyaret Etti

20 Şubat 2020 Perşembe 17:18
Bu haber 960 kez okundu

İskenderun Belediye Meclisi, Kent Konseyi kurulmasıyla ilgili çalışmalar kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Kent Konseyi İTSO'yu Ziyaret Etti
İskenderun Belediye Meclisi, Kent Konseyi kurulmasıyla ilgili çalışmalar kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Kent Konseyi, ilk Genel Kurulunu 28 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirecek. Konsey Genel Sekreteri İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, siyasi parti temsilcileri Emir Selim Yazar ve Bülent Kırmızıoğlu,  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

İskenderun’un dinamiklerinin bir araya gelmesi ve şehrin ekonomik sosyal ve kültürel yönden kalkınmasına destek olunması amacıyla Kent Konseyinin kurulacağını ve 28 Şubat tarihinde ilk genel kurulunun yapılacağını belirten Kent Konseyi Genel Sekreteri İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, konseyin gerçekleştireceği çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, İskenderun’un sorunlarının çözümüne, şehrin ekonomik sosyal ve kültürel yönden gelişimine her zaman destek olduklarını belirterek, Kent Konseyinin Genel Kurulunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konsey Genel Sekreteri İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal’ın ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Mahir Taner, İTSO Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyeleri Raşit Özyurt, Hıdır Güneş yer aldı.

Yorum Gönder