Kibar Holding’ten Eğitime Destek

28 Kasım 2022 Pazartesi 15:27
Bu haber 306 kez okundu

Grup şirketleri arasında İskenderun Assan Port’un da bulunduğu Kibar Holding, 50’nci yılında İskenderun’da tam donanımlı ana sınıfı açtı.

Kibar Holding'ten Eğitime Destek

Grup şirketleri arasında İskenderun Assan Port’un da bulunduğu Kibar Holding, 50’nci yılında İskenderun’da tam donanımlı ana sınıfı açtı.

Sosyal sorumluluk faaliyetlerini Kibar Gönüllüleri çatısı altında buluşturan Kibar Holding’in Kılıç Ali Paşa İlkokulu’nda düzenlediği anasınıfının açılışına İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Kibar Holding Üst Yöneticisi (CEO) Haluk Kayabaşı da katıldı.

Kibar Holding Üst Yöneticisi(CEO) Haluk Kayabaşı, Kibar Gönüllüleri Projelerinden bahsederek, bugünün kendileri için çok anlamlı bir gün olduğunu söyledi.

Geleceğin mimarı çocuklar için çalıştıklarını aktaran Kayabaşı, “Bu sene 50. yılımızı kutluyoruz. Çalışmalarımıza hep bu bakış açısıyla yön verdik. Detaylı bir fizibilite çalışmasından sonra yaklaşık 4 yıl önce devreye aldığımız Kibar Gönüllüleri Projesi ile eğitim ve çocuk alanlarını önceliklendirerek, bu alanda fırsat eşitliğine imkan sağlamayı kendimize hedef edindik. Bugün de bu hedefe hizmet edecek çok güzel bir projeyi hayata geçirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Gönüllülerimizin özverili çalışmaları sonunda İskenderun’da bir ilk olma özelliği taşıyan tam donanımlı ana sınıfı kazandırıyoruz. Örnek teşkil edecek ana sınıfımız müzik, kitap, sanat, fen, masal oyuncakları gibi her biri çocuklarımızın gelişimine büyük katkı sağlayacak birimlerden oluşuyor” dedi.

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de ana sınıfının açılmasında katkı sağlayanlara teşekkür etti Konuşmaların ardından İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Kibar Holding Üst Yöneticisi Haluk Kayabaşı’na katkıları için plaket verdi.

İskenderun Kılıç Ali Paşa İlkokulu Müdürü Özkan Siler ise, “Kibar holdingin kibar gönüllüleri tarafından finanse edilen Sefa atakaş Mesleki teknik Anadolu Lisesi'nin yapımını üstlendiği Montessori eğitim modelini uygulayabileceğimiz okul öncesi dersliğimizin açılışından dolayı Kibar holdingin kibar gönüllülerine şükranlarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

Ana sınıfının açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, protokol üyeleri sınıfları gezerek çocuklarla birlikte keyifli vakit geçirdi.










Yorum Gönder