Kıbrıs Gazilerinden Mega Medya’ya Ziyaret

22 Temmuz 2020 Çarşamba 12:32
Bu haber 477 kez okundu

Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcisi Neşet Turhan, beraberinde yardımcısı Şükrü Altay ile birlikte, Mega Medya Grubu’na ziyarette bulundu.

Kıbrıs Gazilerinden Mega Medya'ya Ziyaret
Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcisi Neşet Turhan, beraberinde yardımcısı Şükrü Altay ile birlikte, Mega Medya Grubu’na ziyarette bulundu.

Mega Medya Genel Müdürü Semir Yazıcı ile hoş sohbet ortamında geçen ziyaret sırasında gazilerimiz, Mega Medya olarak kendilerine gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkür ettiler.

Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 46. yıl dönümü dolayısıyla, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcisi Neşet Turhan, 46 yıl önce Türk askeri olarak, Türklere karşı uygulanan şiddete ve zalimliğe son vermek üzere adaya çıkarma yaptıklarını söyledi.

Barış Harekâtı’nda yer alan her Türk askerinin Kıbrıs’a huzuru getirmek için canlarını siper ettiğinin altını çizen Turhan, “Birlikte omuz omuza çarpıştığımız birçok arkadaşlarımızdan şehitlerimiz oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyoruz. Soydaşlarımızın hüküm sürdüğü, huzurlu ve özgürce yaşadıkları vatan toprağı ülkemizin savunması altındadır" dedi.

“Geçmişi olmayanın geleceği olmaz, sizler bizim onur duyduğumuz geçmişimizi temsil ediyorsunuz” diyen Mega Medya Grubu genel müdürü Semir Yazıcı da ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti.

Bu vatan ve bayrağımız için cephede canlarınızı siper ederek mücadeleler veren siz gazilerimize ve şehitlerimize saygı ve minnet borcumuz çok diyen Yazıcı, “Daima yanınızda olmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederiz. Şahsınızda Kahraman Şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyoruz” diye konuştu.

Mega Medya haber merkezinde gerçekleşen samimi sohbetin sonunda, ziyaretin anısına birlikte fotoğraf çekildi.




Yorum Gönder