Kilis’ten Hatay’a Selam Var

13 Aralık 2018 Perşembe 11:51
Bu haber 807 kez okundu

Mega Medya Grubu ailesi, İskenderun Kaymakamı iken Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kilis Valiliğine atanan Recep Soytürk’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kilis'ten Hatay'a Selam Var

Mega Medya Grubu ailesi, İskenderun Kaymakamı iken Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kilis Valiliğine atanan Recep Soytürk’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun,  Mega Medya Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı ve Mega Haber editörü Mustafa Mert, beraberlerinde ve Kilis’de görevli İskenderun’lu Kalp Damar Cerrahi Dr. Vecih Keklik ile birlikte Kilis Valisi Recep Soytürk’e gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinde, yeni görevinden dolayı hayırlı olsun dileklerini sundular. Ayrıca, rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede vefat eden Vali Soytürk’ün ağabeyi merhum Yusuf Soytürk için taziye dileklerini ilettiler.

Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret sırasında Mega Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı, “Hatay’da Kaymakam olarak görev yaptığınız süreçte pozitif, samimi ve başarılı bir devlet adamı olarak aynı zamanda kurduğunuz gönül köprüleri ile Kentimizde hoş seda ve güzel izler bıraktınız.  Vali olarak atanmış olduğunuz bu güzide sınır kentimiz Kilis de yoğun hizmet temposuna rağmen aynı başarılarla güzel hizmetlere imza atacağınızdan ve burada da olumlu izler bırakacağınızdan kuşkumuz yoktur. Dualarımız ve iyi dileklerimiz sizlerle. Hatay’daki dostlarınızdan sizlere selamlar getirdik. Hayırlı uğurlu olsun, başarılarınız daim olsun” dedi.

Yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ise yakın zamanda vefat eden ağabeyi merhum Yusuf Soytürk’e Allah’tan rahmet Vali Soytürk ve ailesine de başsağlığı diledi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kilis Valisi Recep Soytürk, keyifle ve gururla görev yaptığını belirttiği Dörtyol ve İskenderun başta olmak üzere Hatay’ın çok özel ve önemli bir il olduğunu vurguladı.  Vali Soytürk, Dörtyol ve İskenderun’da görev yapmaya doyamadığını, insanların sıcaklığı ve samimiyetinden dolayı her zaman iyi hatırlayacağı özel kentler olduğunu belirterek, tüm Hatay’lı dostlarına selam ve sevgilerini iletti.

Yorum Gönder