Köklü: ‘TÜGVA Önemli Çalışmalara İmza Atıyor’

14 Kasım 2018 Çarşamba 21:11
Bu haber 628 kez okundu

Türkiye Gençlik Vakfı Hatay İl Temsilcisi Sinan Köklü, TÜGVA olarak önemli çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Köklü: ‘TÜGVA Önemli Çalışmalara İmza Atıyor'

 Türkiye Gençlik Vakfı Hatay İl Temsilcisi Sinan Köklü, TÜGVA olarak önemli çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Köklü, çalışmaları ahlaklı, liyakatli ve vatansever bir gençliğin yetişmesine vesile olmak için maneviyat, sanat ve fikir planında yoğunlaştırdıklarını söyledi.

Misyonlarının gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, kültürel birikime önem veren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamak olduğunu belirten Köklü şunları söyledi:

“Vizyon olarak da medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edecek nesilleri yetiştiren bir vakıf olmak amacındayız. Yeni nesil vakıfçılık anlayışı çerçevesinde yeni nesil gencin enerjisi, hızı ve dinamizmi ile iyilik odaklı işler yapan, deneyimini paylaşan ve yaşatan anlayışa sahip vakıfçılık modeli ilkemizdir. Değerlerimiz toplumsal huzuru alt üst eden problemleri çözmek adına, her şeyi ait olduğu doğru konuma eriştirmeyi ve sosyal uyumla dengeyi sağlamayı hedefleyen bir adalet anlayışına sahip olmaktır. Bunun yanı sıra sevgi ve saygı anlayışına bağlı kalarak, gönüllülük ve sorumluluk duygusu içinde bir arada bulunmanın değerini ortaya çıkaran bir birliktelik bilincine sahip olmakla birlikte insanın varlık düzeniyle ahenk içinde olarak, vicdanının sesiyle yaşayan ve dünyayı erdemli bir yaklaşımla okuyan bir ahlak sahibi gençlik hedefindeyiz” dedi.

 

Yorum Gönder