Konacık Aile Sağlığı Merkezi İnşaatı Sürüyor

28 Kasım 2020 Cumartesi 14:00
Bu haber 1177 kez okundu

Arsuz Konacık Mahallesinde, bölgedeki diğer mahallelere de hitap edecek olan iki hekimlik Aile Sağlığı Merkezi inşaatı hızla devam ediyor.

Konacık Aile Sağlığı Merkezi İnşaatı Sürüyor

Arsuz Konacık Mahallesinde, bölgedeki diğer mahallelere de hitap edecek olan iki hekimlik Aile Sağlığı Merkezi inşaatı hızla devam ediyor. Yaklaşık 330 m² alanda bina, otopark ve çevre düzeni çalışmalarının iki ay gibi bir süre içerisinde tamamlanması bekleniyor. Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Mahalle Muhtarı Mehmet Bekçi ve teknik kontrolörler ile mütahit firma temsilcisi ile birlikte inşaatta yerinde incelemelerde bulunup teknik heyetten bilgiler aldı ve telefon ile İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat ile görüşmeler yaparak inşaatın gidişatı hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Kaymakam Sarı , pandemi dönemi olması nedeniyle de sağlık yatırımlarının şu an için büyük önem arz ettiğini, İlçe Devlet Hastanesi ihalesinin de bugünlerde sonuçlandırılmak üzere olduğunu, yapımı devam eden bu aile sağlığı merkezinin tamamlanması ile bölge halkının başka mahallelere taşınmasını son bulacağını, sağlık hizmetlerinin ayaklarına geleceğini ifade ederek bu merkezin ilçemize kazandırılmasında emeği bulunan ve destek veren başta Sayın Valimiz Rahmi Doğan olmak üzere milletvekillerimiz, İl Sağlık Müdürümüz Mustafa Hambolat ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı yetkilileri ile tüm teknik heyete ve muhtarımıza teşekkür ettiğini ifade etti, şimdiden mahallemize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunduğunu ifade etti.

Yorum Gönder