‘Koronavirüs Bittiği Gün Kutlama Yapalım’

21 Nisan 2020 Salı 12:07
Bu haber 1020 kez okundu

Hatay Birlik Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer, Covid-19 salgınının bittiği günü, Korona virüsten kurtulma günü ilan edeceklerini belirtti.

‘Koronavirüs Bittiği Gün Kutlama Yapalım'
Hatay Birlik Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer, Covid-19 salgınının bittiği günü, Korona virüsten kurtulma günü ilan edeceklerini belirtti.
O gün Hatay’da büyük bir sofra kurmayı teklif eden Aydeğer, “Biliyorsunuz şu günlerde ülkemiz, hatta Dünya, sıkıntılı günler geçirmektedir. Hepimiz şu kötü günlerden kurtulmak için elimizden gelenleri yapıyoruz ve bu salgından kurtulmak için dua ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda kurtuluruz. Hatay Vakfı Başkanı olarak şöyle bir fikrim var. Hayırlısından bu salgından kurtulduktan sonra, Hatay dışındaki Hemşerilerimizi de davet ederek. Hatay’da tüm Hataylı Kardeşlerimizle birlikte Büyük ve uzun bir Sofra kurarak Korona’dan kurtulma günü ilan edip kutlayalım. Öyle uzun bir sofra olsun ki Dünya Rekorlarında yer Alsın. Bunu yapmak zor olur diyebilirsiniz. Birlik ve beraberlik içeresinde, hiçbir ayırım yapmadan,  Valiliğimiz, Belediyelerimiz, Milletvekillerimiz, STK’larımız ve Muhtarlarımızın destekleriyle böyle bir kutlamayı yapabiliriz diye düşünüyorum. Bilmem uygun görür müsünüz?  Hep birlikte olursak başarabiliriz diye düşünüyorum Hepinize sağlıklı günler diliyorum. Sevgi ve saygılarımla.” dedi.

Yorum Gönder