‘Koruyucu Aile Ol, Bir Çocuğa Hayat Ol’

21 Ocak 2023 Cumartesi 13:10
Bu haber 389 kez okundu

Mega Radyo’da ‘Sosyal Hizmet Saati’ programına Psikolog Metin Karaahmetli ve Hatay Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Koruyucu Aile ve Evlat Edinme Şube Müdür V. Ali Can Demir konuk oldu.

‘Koruyucu Aile Ol, Bir Çocuğa Hayat Ol'

Mega Radyo’da ‘Sosyal Hizmet Saati’ programına Psikolog Metin Karaahmetli ve Hatay Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Koruyucu Aile ve Evlat Edinme Şube Müdür V. Ali Can Demir konuk oldu.

Sosyal hizmetlerle ilgili tüm merak edilenlerin konuşulduğu “Sosyal Hizmet” saati adlı programına bu hafta, Hatay Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Koruyucu Aile ve Evlat Edinme Şube Müdür V. Ali Can Demir, Koruyucu Aile ve Evlat Edinme birimi hakkındaki önemli konuları Mega Radyo’da dinleyicilerle paylaştı.

Sosyal Hizmet Merkezi İskenderun İlçe Müdürü Yılmaz Balaman’ın projesi olarak İskenderun Mega Radyo’da, Aile ve Sosyal Hizmetler Merkezi alanına giren konuları, daha fazla vatandaşa ulaştırmak ve daha çok vatandaşı bilgilendirmek için ‘Sosyal Hizmet Saati’ radyo programı üçüncü programını gerçekleştirdi.

Sosyal Hizmet Merkezi İskenderun ilçe Müdürlüğünde Psikolog olarak görev yapan Metin Karaahmetli’nin sunumunu yaptığı ‘Sosyal Hizmet Saati’ programında, Türkiye geneli 9 binden fazla çocuğun koruyucu aile hizmet modelinden faydalandığını belirten Hatay Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Koruyucu Aile ve Evlat Edinme Şube Müdür V. Ali Can Demir,” Hatay’da 290 çocuğumuz ile Türkiye geneli il sıralamasında 6. Sırada yer almaktayız. İnşallah bu program ve sizler sayesinde bu sayılarımız daha da artacak çocuklarımız özlemini çektikleri aile sıcaklığı ile buluşacaktır. Bizi dinleyen saygıdeğer dinleyicilerden bir isteğimiz bulunmakta. Dinleyicilerimizin yakın çevresinde koruyucu aile olabileceğini düşündüğü ailelerimize bu hizmeti anlatmalarını e devlet veya kurumumuza gelerek koruyucu aile hakkında ayrıntılı bilgi almalarını sağlayalım” şeklinde konuştu.

Mega Medya stüdyolarından canlı yayınlanan ‘Sosyal Hizmet Saati’ programı, FM bandı 97,7 frekansından ve eşzamanlı olarak www.megaradyoiskenderun.com internet üzerinden de canlı yayınlanırken, program her hafta Çarşamba günü saat 15.15’te dinleyicileriyle buluşmaya devam edecek. Vatandaşların bilgilendirildiği “Sosyal Hizmet Saati” radyo programının yönetmenliğini Mustafa Mert, Şirvan Selçuk ve Ali Kemal Zerenli yaptı.




Yorum Gönder