Kurtuluş Coşkusunda Okçular Hedefi 12'den Vurdu

04 Temmuz 2022 Pazartesi 13:59
Bu haber 361 kez okundu

İskenderun 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Okçuluk Şöleni düzenlendi.

Kurtuluş Coşkusunda Okçular Hedefi 12'den Vurdu

İskenderun 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Okçuluk Şöleni düzenlendi.

Bekbele Bitişik Yaylasında düzenlenen Okçuluk Şölenine AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP İskenderun İlçe Başkan Turan Bozkurt'un yanı sıra gece düzenlenen şenliğe de motorcular kulübü, Ofrodcular, Türkmen Dernekleri, STK'lar, İskenderun Kızılay Şube Başkanı Recep Sivri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İskenderun Çağlayan Okçuluk kulübü Okçuluk üstadı İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, yaklaşık 200 kemankeşin katılımıyla 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Okçuluk Şöleni düzenlendiğini söyledi.

Gündel, 2 gün boyunca süren okçuluk toyunda çadırlar ile kamp kurduklarını ifade ederek, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı'ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı Tosyalı Okçuluk Şölenine katılan tüm sporculara teşekkür ederek hedefleri tutturan ve dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

Milletvekili Abdulkadir Özel ile Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, tüm organizasyonlarda çok büyük emekleri olan ve okçuluğu bölge halkına sevdiren İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel ile emeği geçen herkese de teşekkür etti.











Yorum Gönder