Lise Öğrencilerinden İSTE’ye Ziyaret ve Gezi

26 Mayıs 2022 Perşembe 14:56
Bu haber 335 kez okundu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 24 Mayıs Salı günü Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı.

Lise Öğrencilerinden İSTE'ye Ziyaret ve Gezi

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 24 Mayıs Salı günü Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 24 Mayıs Salı günü lise öğrencilerini ağırladı. Fatih Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat kulübünün talebi üzerine gerçekleştirilen geziye lise öğrencileri 50 kişilik bir öğrenci grubu ile katıldı. Saat 13.00’te başlayan etkinlik öğrencilerin ilk olarak üniversite ortamını keşfetmesiyle başladı.

İSTE’yi, kampüs ortamını, kampüs olanaklarını tanımak üzere gerçekleştirilen gezide fakülteler, kütüphane ve laboratuvarlar ayrı ayrı gezildi. Üniversitenin öğrencilere sağladığı olanaklar ve ayrıcalıklar akademisyenler tarafından öğrencilere aktarıldı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “bugün bizi ziyarete gelen gençler yarın İSTE’li öğrenciler olarak burada olacaklar. Ne kadar heyecanlı ve istekli olduklarını biliyorum. Tüm çabamız ve çalışmamız onlara daha iyi bir gelecek sunmak içindir. Bunun için üniversitemizde laboratuvar kuruyor; önemli merkezleri hayata geçiriyor ve değer inşa eden bir üniversite vizyonuyla emin adımlarla

Tanıtım ve gezi esnasında öğrenciler, üniversite ve bölümler hakkında hem bilgi edindi hem de alanında uzman kişilerle keyifli sohbet etme şansı buldu.




Yorum Gönder