Liseler Arası Şiir Yarışması Sonuçlandı

27 Mayıs 2019 Pazartesi 16:28
Bu haber 532 kez okundu

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen liseler arası ödüllü şiir okuma yarışması sonuçlandı.

Liseler Arası Şiir Yarışması Sonuçlandı

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen liseler arası ödüllü şiir okuma yarışması sonuçlandı.

Millet parkında düzenlenen yarışmaya İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen yarışmanın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye olarak eğitime her zaman destek olacaklarını belirterek, ”Öğrencilerimiz bu tür aktiviteler ile hem sosyalleşiyor, hem de yeteneklerini geliştiriyorlar. Buna benzer yarışmalar, etkinlikler için Millî eğitim müdürlüğü ile her zaman diyalog halindeyiz. İlerleyen zaman diliminde bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ise düzenlenen organizasyon da emeği geçenlere teşekkür ederek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler platforma çıkarak şiirlerini seslendirdiler.

Jüri üyelerinin yapmış olduğu değerlendirme sonucunda, 1.Elif Rana Şahan: Tosçelik Fen Lisesi, 2.Furkan Oruz: İskenderun Demirçelik Anadolu Lisesi, 3. İse Şükran Doğan: Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi oldu.

Öğrencilere ise ödüllerini İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol verirken yarışma hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

 

 

 

 

Yorum Gönder