‘Loft Home Butik Otel’ Arsuz’a Renk Kattı

15 Eylül 2023 Cuma 11:16
Bu haber 253 kez okundu

Arsuz’da Loft Home Butik Otel görkemli bir açılışla hizmete girdi.

‘Loft Home Butik Otel' Arsuz'a Renk Kattı

Arsuz’da Loft Home Butik Otel görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Arsuz İzcilik Kampı arkasında 1+1 oda formatında hizmet veren Loft Home Butik Otel’in açılışına; Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara; Arsuz Belediye Başkan Vekili Şahidi Sümbültepe, Belediye Başkan Yardımcıları Sami Üstün ve Mimar Özgür Murt, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan, CHP Arsuz İlçe Başkan Vekili İsa Turan, Arsuz Özel İnsanlar Derneği Başkanı ve Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara, ARİAD Başkanı Adnan Ağır, Gökmeydan eski Belediye Başkanı Necim Bozkurt, HATSU Özel Kalem Müdürü Metin Savaş, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulunu temsilen Başkan Yardımcıları Gökhan Gökpınar ile Sabahattin Uygun ve daha çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesi öncesi konuşma yapan tüm protokol üyeleri, Ekrem Murt ile Tuncay Uzuntel’i yatırımlarından dolayı tebrik ederek, Arsuz’da yıkılan umutların yeniden yeşermesine vesile oldukları için teşekkür ettiler.

İşletme Ortağı uzun yıllardır Arsuz Yakamoz Restoran’ı işleten Tuncay Uzuntel, bir sabah sohbetinde ortağı Ekrem Murt’la şakalaşırken karar verdikleri Loft Home Butik Otel’i kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yine İşletme Ortağı Ekrem Murt da, tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ettikten sonra, Ahmet Arif’in ‘Terketmedi Sevdam Beni’ şiiriyle Arsuz’a olan tutku ve sevdanın bu yatırımın gerçekleşmesinde etkili olduğu vurgusunu yaptı.

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, depremde ağır hasar alan Arsuz’un hızlı bir şekilde toparlanacağına olan inancını ifade etti.

İnşaatına 1 Temmuz’da başlanan Loft Home Butik Otel, toparlanma sürecinde yeni yatırımlara hem umut oldu, hem de bir çok yatırımcıyı teşvik etti.











Yorum Gönder