Lukas, Vaftiz Töreninde Işık Saçtı

21 Mayıs 2018 Pazartesi 18:56
Bu haber 964 kez okundu

İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi geçtiğimiz hafta sonu görkemli bir vaftiz törenine ev sahipliği yaptı.

Lukas, Vaftiz Töreninde Işık Saçtı

İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi geçtiğimiz hafta sonu görkemli bir vaftiz törenine ev sahipliği yaptı.  İskenderun Gelişim Hastanesi Basın Danışmanı Marta Kırılmaz ve Mali Müşavir Razık Kırılmaz’ın oğulları Lukas Kırılmaz, kilisede düzenlenen Vaftiz töreni ile ‘Hıristiyanlığa’ ilk adımı attı.

Genç çiftin aileleri ve yakın dostlarının katıldığı vaftiz töreni, Kilise Papazı Dimitri Yıldırım öncülüğünde Hatay Ermeni Kiliseleri Din Görevlisi Avedis Tabaşyan ve İskenderun Katolik Kilisesi Papazı Lucian Abalintoaiei’nin dualarıyla taçlandı.

Vaftiz töreninde Papaz Dimitri Yıldırım tarafından yağla kutsanan Lukas’a, vaftiz törenin ardından ‘Corç’ ismi Verildi. Minik Lukas’ın Vaftiz Anne ve Babalık görevini, Teyzesi Talita Bakırcı ile Amcası Deni Kırılmaz üstlendi.

Hem Kırılmaz, hem de Bakırcı ailesinin tek torunu olan Lukas’ın vaftiz töreninde davetlileri ağırlayan büyükanne ve büyükbabalar Osman-Kıymet Bakırcı ve Corç-Janet Kırılmaz’ın da oldukça heyecanlı olduğu gözlenirken, tören kilise bahçesinde verilen kokteyl ve ardından ailelerin ve yakın dostların katıldığı yemekle devam etti.

Minik CorçLukasda tebrikleri kabul etti Begonvilla’da düzenlenen yemekli Vaftiz Kutlamasında minik Corç Lukas’ın Annesi ve Babası, masaları tek tek dolaşarak tebrikleri kabul etti.

İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi’nde düzenlenen vaftiz töreni, Minik Lukas için hazırlanan özel hediyelerin, vaftize katılan davetlilere dağıtılması ile son buldu. 

Yorum Gönder