Lütfü Savaş, İçme Suyu Şebeke Hattının Temelini Attı

04 Nisan 2019 Perşembe 18:13
Bu haber 643 kez okundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ikinci kez kazanan Lütfü Savaş, gelecekle ilgili insanların umutlarını daha da arttıracak çalışmalarının ilki olan Antakya Mobilyacılar Sitesi’nin içme suyu şebeke hattının temelini törenle attı.

Lütfü Savaş, İçme Suyu Şebeke Hattının Temelini Attı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ikinci kez kazanan Lütfü Savaş,  gelecekle ilgili insanların umutlarını daha da arttıracak çalışmalarının ilki olan Antakya Mobilyacılar Sitesi’nin içme suyu şebeke hattının temelini törenle attı.

 5 yıl daha Hatay’ı tüm renkleri ile kucaklayarak hizmet kervanına devam edecek olan Başkan Savaş, kendisine sarılan Hataylılarla birlikte yaptığı temel atma töreninde halka verdiği hizmet sözünü tutarak, projelerini tek tek hayata geçireceğini vurguladı.

Antakya Ticaret Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, İskenderun Ticaret Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Yılmaz, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, mobilyacı esnafı ve işadamlarının katıldığı törende Başkan Savaş,  12.000 metre çeşitli çaplarda şebeke borusu döşenmesi, 1 adet Göme Depo, 1 adet Terfi Merkezi ve ENH inşaatı yapım işini kapsayan projenin 200 günde bitirileceğini söyledi.

Hatay’ın ekonomisine önemli katkı sağlayacak olan Antakya Narlıca Mahallesi’ndeki Mobilyacılar Sitesi’nin içme suyu şebeke hattının hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Başkan Savaş, “Yaptığımız çalışma ile sitenin içindeki işyerleri, Camii, idari bina ve sosyal tesis gibi alanlara temiz içme suyu temin edilecek. Tüm halkımıza hayırlı olsun. Söz verdiğimiz gibi yolumuza devam ediyoruz. Tüm çabamız Hatay içindir, Hataylılar içindir” dedi.

Yorum Gönder