‘Macrofit Studio’ Sağlıkla Zayıflatıyor

17 Mayıs 2022 Salı 17:09
Bu haber 498 kez okundu

Sağlıklı ve hızlı kilo vermenin kolay ve sağlıklı adresi, ‘Macrofit Studio’ Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi’ne her geçen gün ilgi artıyor.

‘Macrofit Studio' Sağlıkla Zayıflatıyor

Sağlıklı ve hızlı kilo vermenin kolay ve sağlıklı adresi, ‘Macrofit Studio’ Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi’ne her geçen gün ilgi artıyor.

İskenderun Piri Reis Mahallesi’nde faaliyette bulunan ‘Macrofit Studio’, vacutherm, body roll, reformer pilates, beslenme ve diyet gibi hizmetleriyle müşterilerden tam not alıyor.

Yapılan işlemler ve vacutherm cihazı hakkında bilgiler veren işletme sahibi Veli Erkan Mercimek müşterilerin olumlu sonuçlarlar aldığını belirterek; “VacuTherm Koşu Bandı; vücudun alt kısmının sıkıca kapatıldığı hem Vakum hem de Kızılötesi teknolojisini içeren bir cihazdır. Vakum teknolojisi ile spor aktivitesinin yapıldığı özel kapsülde oluşturulan düşük atmosferik basınç ortamının etkisiyle bu bölgelerdeki kan dolaşımı hızlanmakta ve egzersiz etkisi ile ortaya çıkan yağ yakımı onlarca kat artmaktadır.

Vacutherm cihazımız ayrıca yağ yakımına (özellikle derin ve yıkılmaya dirençli yağ dokularında) yardımcı olur. Her seansta yaklaşık 1500 kalori yıkımı sağlar. Bilinen en iyi sellülit tedavi yöntemlerinden birisidir. Zayıflamayı hızlandırır, sıkılaşma sağlar Bölgesel zayıflamada etkilidir.” İfadelerini kullandı.

‘Macrofit Studio’ Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi’ne gelen vatandaşlar ise verilen hizmetlerin çok etkili olduğuna vurgu yaparak, işletme sahibi Veli Erkan Mercimek’e teşekkür ettiler.













Yorum Gönder