Mahmut Uygun, Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi…

15 Şubat 2024 Perşembe 11:28
Bu haber 97 kez okundu

Uygunlar Ailesi’nin değerli büyüğü Mahmut Uygun, Karaağaç Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Mahmut Uygun, Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi…

Uygunlar Ailesi’nin değerli büyüğü Mahmut Uygun, Karaağaç Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bölgemizin köklü ve tanınmış esnaflarından, Uygunlar ailesinin değerli büyüğü, Serpil Uygun'un eşi, Uygunlar A.Ş. ve Mega Medya Yayıncılık A.Ş. sahipleri Mehmet, Hasan, Hüseyin, Sabahattin, Sadık, Hayat, Zuhal, Necmiye, Meryem ve Sıdıka’nın değerli abileri Mahmut Uygun, önceki gün rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayata veda etmişti.

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Mahmut Uygun'un cenazesi önce Dumlupınar Mahallesi’nde ki evinin önüne getirilerek burada okunan dualarla helallik alındı.

69 yaşındaki Mahmut Uygun, daha sonra Karaağaç Asri Mezarlığına getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından merhum Mahmut Uygun dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Aile büyüğü Mahmut Uygun’un ani ölümüyle derin üzüntü yaşayan, Uygunlar Ailesi fertleri, cenazede güçlükle ayakta durmaya çalışırken, cenazeye katılan tüm dostlarına da teşekkür ederek, taziyeleri kabul etti.

Merhum Mahmut Uygun’un ani ölümü sevenlerini yasa boğarken, cenaze törenine Uygun Ailesi'nin yanı sıra sevenleri, dostları, iş insanları, meclis üyeleri, STK'lar ve basın mensupları katıldı.






Yorum Gönder