Medeniyetler Korosu, Expo 2016'da Konser Verdi

24 Nisan 2016 Pazar 17:06
Bu haber 1136 kez okundu

Antakya Medeniyetler Korosu, Expo 2016'da Konser Verdi

Medeniyetler Korosu, Expo 2016'da Konser Verdi

 

Çiçek ve Çocuk’ temasıyla açılan EXPO 2016 Antalya, ziyaretçilerine botanik zenginliğin yanı sıra, birçok kültürel aktivite de sunuyor.



'Çiçek ve Çocuk' temasıyla açılan EXPO 2016 Antalya, ziyaretçilerine botanik zenginliğin yanı sıra, birçok kültürel aktivite de sunuyor. Kültürel etkinlikler kapsamında EXPO 2016Antalya'da Antakya Medeniyetler Korosu sahne aldı.

Açıldığı ilk gün ziyaretçi akınına uğrayan EXPO 2016 Antalya'da, dünyaca ünlü AntakyaMedeniyetler Korosu konser verdi. Konserin gerçekleştiği küçük amfi tiyatronun sahnesi de Hatay ruhunu yansıtacak şekilde hazırlandı. Farklı dinlere mensup Hataylı vatandaşlardan oluşan ve tüm dünyada adından başarıyla söz ettiren AntakyaMedeniyetler Korosu'nun konseri ilgiyle izlendi.

Birbirinden güzel ezgileri ve farklı dinlere ait ilahileri seslendiren Antakya Medeniyetler Korosu, EXPO 2016'ya renk kattı. Konseri Hatay Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın yanı sıra, EXPO 2016 Antalya'nın yerli ve yabancı ziyaretçileri de ilgiyle izledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, EXPO 2016 Antalya sergi alanında 'Türkiye Tema Bahçeleri' için ayrılan alanda tarihi Antakya Evi'nde de kenti tanıtıyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin "Şehirler'in En İyi Uygulamaları" etkinliği kapsamında da "Asi Nehri Güzelleşiyor", "Antakya İnsan- Şehir", "Gazella Gazella Eko Parkı Köy Okulu ve Müzesi Projesi" ile "OkeanusTethysReplika Sergisi" de EXPO 2016 Antalya'da yer alıyor. -

Yorum Gönder