Mega Ailesinden Hayırlı Olsun Ziyaretleri!

28 Şubat 2018 Çarşamba 17:48
Bu haber 987 kez okundu

Kongrelerin ardından yeniden seçilen oda başkanları ve yeni yönetimlerine Mega Medya Grubu ailesi ziyaret etti.

Mega Ailesinden Hayırlı Olsun Ziyaretleri!

Kongrelerin ardından yeniden seçilen oda başkanları ve yeni yönetimlerine Mega Medya Grubu ailesinden ziyaret:

Hayırlı Olsun!

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrelerde yeniden başkanlık görevine seçilen İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, İskenderun Kahveciler Odası Başkanı Orhan Gezgin, İskenderun Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ordulu, İskenderun 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç ve Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz’ü Mega Medya Grubu olarak ziyaret ettik,  görevlerinde başarılar diledik.

Gerçekleştirilen kongrelerin ardından oda başkanlarına ziyaretlerde bulunduklarını belirten Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, “Esnaflarımız bizim açımızdan son derece önemlidir. Değerli oda başkanlarımız ve esnaflarımıza kapımız her zaman açık. Her vesilede kendileri ile bir araya geliyor görüşüyoruz. Kendilerine kongrelerin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Oda başkanları da ziyaretlerden dolayı Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun’a, Mega Medya Genel Koordinatörü Semir Yazıcı ve Mega Haber Müdürü ve İhlas Haber Ajansı Bölge Temsilcisi Mustafa Mert’e teşekkür etti.






Yorum Gönder