Mega Haber 8 Yaşında!

06 Şubat 2017 Pazartesi 11:15
Bu haber 1437 kez okundu

30 Ocak 2009’da ilk sayımızda bu sütunlardan sizlere Mega Haber Gazetesi olarak 'merhaba' demiştik. Mega Medya Yayın Grubu olarak 1993 yılından bu yana Mega TV ve Mega Radyo yayın kuruluşlarımız vasıtasıyla görsel ve işitsel medya mecrasında halkımızın gözü, kulağı ve sesi olmaya devam ediyoruz.

Mega Haber 8 Yaşında!

30 Ocak 2009’da ilk sayımızda bu sütunlardan sizlere Mega Haber Gazetesi olarak “merhaba” demiştik. Mega Medya Yayın Grubu olarak 1993 yılından bu yana Mega TV ve Mega Radyo yayın kuruluşlarımız vasıtasıyla görsel ve işitsel medya mecrasında halkımızın gözü, kulağı ve sesi olmaya devam ediyoruz. Pozitif Kamu hizmeti sorumluluğuyla yıllardır İlkeli, dürüst ve objektif anlayışla haklının ve halkın yanında yer almaya çalışan fedakar ekibimizle medya sektöründe hizmet etmekten gurur duyuyoruz.

Gazetemizin 8 kuruluş yıldönümü münasebetiyle bizleri yazılı mesajla kutlayan başta İlçe kaymakamımız Sayın H.Hasan Özyiğit ve Belediye başkanımız Sayın Seyfi Dingil olmak üzere telefonla arayarak ve çiçek göndererek kutlayan tüm STK temsilcilerine, meslektaşlarımıza, dostlarımıza ve siz değerli okurlarımıza, bugüne kadar bize hissettirdiğiniz güven ve verdiğiniz desteklerinizden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz.

Yorum Gönder