Mega Haber 9 Yaşında!

01 Şubat 2018 Perşembe 14:12
Bu haber 1363 kez okundu

İskenderun ve bölgesinde 30 Ocak 2009 yılında yayın hayatına başlayan Mega Haber Gazetesi, okuyucularından aldığı güçle 9. yaşına girmenin gururunu yaşıyor.

Mega Haber 9 Yaşında!

İskenderun ve bölgesinde 30 Ocak 2009 yılında yayın hayatına başlayan Mega Haber Gazetesi, okuyucularından aldığı güçle 9. yaşına girmenin gururunu yaşıyor.

Bir kamu görevi üstlenerek, Mega Medya Grubu bünyesinde 9 yıl önce yayın hayatına başlayan Mega Haber Gazetesi, ilçenin tüm sorunları karşısında basın olarak üzerine düşen görevi, sorumlu anlayışla yerine getirmeyi ilke edinerek 8 yılı geride bıraktı.

İskenderun’un kalkınması, gelişmesi için gazete olarak üzerine düşen her göreve daima hazır olduklarını belirten Mega Medya Grubu Genel Koordinatörü Semir Yazıcı, “Halkımızın duyarlılığına dikkat çekerek, halkın sorunlarını siyasi ve bürokratlarla buluşturarak, güvenli bir köprü olmaya ve sorunlara çözüm bulunması için çaba sarf ediyoruz. Bu günlere gelmemizde halkımızın büyük güveni ve destekleri bize güç vermiştir. Haber Müdürümüz, İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Temsilcisi Mustafa Mert kardeşimle birlikte, siz okurlarımızdan aldığımız güçle yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen tüm dostlara ve halkımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Haftalık olarak yayın yapan Mega Haber Gazetesi’nin 8 yılı geride bıraktığını belirten Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, “30 Ocak 2009 yılında yayın hayatına başlayan Mega Haber Gazetemiz, dürüst, seviyeli, birleştirici, tarafsız, herkese ve her kesime eşit mesafede, objektif olmayı kendine ilke edinerek sürdürdüğü yayın hayatında 8 yılı geride bıraktı. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da kentin kalkınması ve gelişmesi için gazete olarak bize düşen her göreve hazırız” dedi.

Afrin Harekatına da değinen Mega Medya Grubu Genel Koordinatörü Semir Yazıcı, “Mega Ailesi olarak, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’deki PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütüne yönelik başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda tüm ordumuzun muzaffer olmasını diliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı gazilerimize acil şifalar, şehit ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyorum. İnşallah kısa zamanda teröristlerle olan bu amansız mücadeleden ülkemizin zaferle ayrılacağı günlerin gelmesini yürekten temenni ediyoruz” dedi.

Yorum Gönder