MEGA MEDYA 25. Yaşını Kutluyor!

26 Temmuz 2019 Cuma 15:59
Bu haber 576 kez okundu

26 Temmuz 1994 yılından bu yana yayında olan Mega TV ve yayın hayatını FM bandı 97.7 frekansından sürdüren kentin tek sesi olan Mega Radyo, 25. Yaşını kutluyor.

MEGA MEDYA 25. Yaşını Kutluyor!
26 Temmuz 1994 yılından bu yana yayında olan Mega TV ve yayın hayatını FM bandı 97.7 frekansından sürdüren kentin tek sesi olan Mega Radyo, 25. Yaşını kutluyor.

Mega Medya Grubu genel müdürü Semir Yazıcı, 26 Temmuz 2019 sabahı Radyo Mega’da canlı yayınlanan sohbet programına bu kez konuk olarak katılarak kutlama mesajını dinleyenlerle paylaştı. Cuma günleri saat 10.00 ile 11.00 arasında Mega Radyo aracılığıyla dinleyenlerine ‘İçinden Geldiği Gibi’ seslenen Uzman Psikolog Doktor Suat Yiğit’in programına konuk olarak katılan Semir Yazıcı programın canlı yayınında 25. Kuruluş yıldönümünü radyo dinleyenleriyle paylaşarak sohbete renk kattı.

Psikolog Dr. Suat Yiğit’in bilimsel ve sosyal içerikli sohbetlerini genç müzisyenler İlke ve Hazar’ın canlı performanslarıyla özgün bir formatta paylaştığı ‘İçimden Geldiği Gibi, Dr. Suat’la Sohbetler’ programına konuk olan Yazıcı şu ifadelere yer verdi;

“Tek sesli dönemden ‘çok sesli’ ve ‘konuşan Türkiye’ dönemine geçişin ilk yıllarından bu yana elektronik habercilik anlamında, şahsen radyo ve televizyon yayıncılığına ilk emek veren ve başlatanlardan biri olmanın onur ve gururunu yaşıyorum.

Zor şartlara rağmen, özveriyle çalışan deneyimli, kaliteli, saygın ekibimizle halkın gündemini saptayan ve daima bölge halkının yanında duran yayıncılık anlayışımızla, toplumun her kesiminin güvenini kazanmış olmaktan dolayı ayrıca mutlu ve gururluyuz.

Hızla değişen teknoloji ile birlikte kendimizi yenilemeye ve yayın grubumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Günümüz sosyal medya mecrasında, www.megamedya.org ve www.hataybasin.com  haber sitelerimiz,  www.megatviskenderun.com , ve www.megatviskenderun.com  internet yayın kuruluşlarımız ile birlikte Mega Medya Grubu olarak değerli takipçilerimizin güveni ve desteğiyle daha güçlü bir şekilde yayın hayatına devam ediyoruz.

25 yıldır basın ahlak ve ilkelerinden ödün vermeden yoluna devam eden Mega Medya Grubu olarak Demokrasiye katkı ve toplumun doğru bilgilendirilmesinde önemli bir misyon üstlenmiş olmanın bilinciyle hareket ediyoruz. Evrensel yayıncılık ilkeleri ve kamu yararını ön planda tutma sorumluluğumuzu asla unutmuyoruz. Kuruluşundan bugüne saygın ve güvenilir yayın kuruluşu olma prensiplerinden ödün vermeden yayınlarına devam eden Mega Medya Grubu bölgemizde barışın, kardeşliğin ve sevginin güçlü, güvenilir sesi olmuştur. Bundan sonra da bu ilkelerden ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz.

Türkiye Cumhuriyetinin ve halkımızın çıkarları doğrultusunda, Ülkemizin çağdaş çizgisinden de hareketle toplumu doğru bilgilendirmeye,  aydınlatmaya, halkın nabzını tutmaya devam etmeyi umuyoruz. Bu bağlamda Mega Medya Grubu olarak bugüne kadar emeği, desteği ve katkısı olan herkese, takipçilerimize ve radyo severlere selam olsun… Teşekkürler İskenderun…”

Yorum Gönder