Mega Medya Ailesi’nden Osman Çolak’a Ziyaret

01 Ağustos 2019 Perşembe 14:19
Bu haber 645 kez okundu

Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı ve personelleri, siyaset arenasının sevilen simalarından Osman Çolak’ı ziyaret etti.

Mega Medya Ailesi'nden Osman Çolak'a Ziyaret

Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı ve personelleri, siyaset arenasının sevilen simalarından Osman Çolak’ı ziyaret etti.

Bekbele Mahallesi’nde bulunan işyerine ziyarette bulunan Mega Medya Ailesi’nin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Osman Çolak, dostlara kapımız her zaman açık dedi.

Geçmiş dönemde İskenderun Belediyesi MHP Meclis Üyesi olarak başarıyla görev yapan, siyaset arenasının renkli simalarından Osman Çolak Bekbele Mahallesi’nde bulunan işyeri Çolak Ticaret’te vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor.

Siyasetten asla kopmayan, görev bilinci ile her zaman vatandaşa hizmet odaklı siyaset anlayışıyla hareket eden, her kesimden insanların takdir ettiği Osman Çolak’la hoş sohbet gerçekleştirdiklerini ifade eden Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı, “Her zaman takdir ettiğim ve çalışmalarıyla doğru bildiklerinden taviz vermeyen kardeşimiz Osman Çolak ile hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Renkli simasının yanı sıra siyasette de her kesim tarafından sevilen genç siyasetçi Osman Çolak kardeşime çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaret hoş sohbet ortamında devam etti.

Yorum Gönder