Mega Medya Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ercan Türk’e Konuk Oldu

08 Aralık 2022 Perşembe 17:23
Bu haber 342 kez okundu

Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ve Mega Medya Ekibi, Kalp ve Damar Hastalıkları Uzmanı Dr. Ercan Türk’e ziyarette bulundu.

Mega Medya Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ercan Türk'e Konuk Oldu

Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ve Mega Medya Ekibi, Kalp ve Damar Hastalıkları Uzmanı Dr. Ercan Türk’e ziyarette bulundu.

Yüksek teknoloji, kardiyolojik teşhislerin oluşturulduğu cihazlar, her bakımdan tam donanımlı bir klinik olarak hizmete giren Dr. Ercan Türk Kliniği’ne ziyarette bulunan Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, kardiyoloji alanında bölgemiz için şans olduğunu belirttiği Dr. Ercan Türk’e çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Ercan Türk, Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ve Mega Medya Ekibine teşekkürlerini iletti.

Klinikte yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Kalp ve Damar Hastalıkları Uzmanı Dr. Ercan Türk, beslenme alışkanlığı, alkol ve sigara kullanımı ile genetik birçok nedenle kalp rahatsızlığı hikayesi olan veya riski bulunan herkesin yılda en az bir kez kardiyolojik kontrollerden geçmesi gerektiğini vurguladı.

İskenderun Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar başarıyla görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ercan Türk, meslek hayatını başarıyla özel kliniğinde de sürdürürken, hastalarından da büyük ilgi ve takdir görüyor.



Yorum Gönder